V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vă simțiţi MEREU BINE în pielea dumneavoastră?

Din păcate ne trezim în viața de zi cu zi că alergarea cotidiană ne copleșește și ne distanțăm din ce în ce mai mult de acest ideal. Parcă am fi într-un ciclu infinit, într-un cerc vicios și stresul ne afundă din ce în ce mai mult. Suntem mai mereu încordați, nervoși, chiar suferim de insomnie. Ajungeţi şi dumneavoastră și să vă fie greu să vă suportaţi?

Problema nu se va schimba dacă nu acționăm împotriva ei. Nu putem fugi de noi înșine, oriunde am merge, de propria persoană nu putem scăpa.

Cei mai mulți se plâng doar, fără să facă ceva.

Puteți pleca în concediu și va fi cu siguranță benefic, dar când vă întoarceţi problemele se vor relua.

Puteți luaţi medicamente, dar astea vor acționa probabil pe termen scurt (chiar așa sunt recomandate și de medici).

Care e problema cu astfel de soluții? Nu pot fi aplicate zi de zi și nu oferă rezolvare pe termen lung.

Rezultatul?

Bani aruncați și dumneavoastră înduraţi consecințele mai departe. Și unde veţi ajunge dacă procesul nu va fi întors? Problemele se cronicizează, nu veţi mai fi doar stresaţi, nervoşi, iritaţi și nedormiţi, dar vor apărea consecințe mai grave ca hipertensiunea, depresia, obezitatea, problemele gastrice, circulatorii și de inimă. N-aș fi crezut, dar chiar eczemele și psoriazisul se dezvoltă pe bază de stres. Oricare medic vă poate confirma.

Dar alternativă la această stare există.

Prin articolele noastre de blog dorim să vă dezvăluim treptat modalitatea prin care și dumneavoastră aţi putea trece de la insomnie la somn adânc și odihnitor, de la stres la o stare de calm, de la probleme de sănătate la rezolvarea lor.

La mine funcționează, este rândul vostru!

Acum la sfârșit de an sper că am reușit să vă trezesc interesul să faceţi următorul pas pentru sănătatea voastră.

Vă doresc un An Nou prosper în care să vă redescoperiţi valorile și idealurile îngropate și vă doresc FORȚĂ INTERIOARĂ, CURAJ și PERSEVERENȚĂ să începeţi să lupțaţi pentru ele!

La mulți ani și un AN NOU sub semnul SĂNĂTĂȚII și a STĂRII DE BINE!