Termenul de expediere de către vânzător al comenzii plasate cu succes de către cumpărător se face în maxim o zi lucrătoare. (De regulă pentru comenzile plasate cu succes în zilele lucrătoare, până la ora 14, expedierea coletului se face în aceeaşi zi.) În cazul în care acest termen nu poate fi respectat, vânzătorul va contacta telefonic clientul cumpărător şi îi va comunica noul termen de expediere, iar cumpărătorul va decide dacă doreşte să păstreze comanda sau va renunţa la aceasta. Termenul de livrare de la ridicarea coletului de la vânzătorul expeditor până la predarea acestuia destinatarului cumpărător este de maxim 48 ore, garantat de către SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

Livrarea se va face prin curier rapid, cu SC FAN COURIER EXPRESS SRL, la prețul de 22 lei inclusiv TVA /transport.

Pe teritoriul administrativ al Timișoarei, acordăm transport gratuit în fiecare zi lucrătoare, iar livrarea produselor comandate nu depăşeşte 24 de ore de la plasarea cu succes a comenzii până la înmânarea acestuia.  Ca să beneficiați de acest avantaj, la comandă trebuie să completați codul poștal cu un cod poștal valid pentru Timișoara.

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi lucrătoare, iar comenzile lansate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează începând cu prima zi lucrătoare.

În afara Timișoarei, la orice comandă de până la 200 lei, costurile de livrare vor fi suportate de către cumpărător.

La orice comandă a cărei valoare este egală sau mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

Pentru a urmări stadiul comenzii, accesați site-ul curierului http://fancourier.ro  utilizând numărul de AWB din e-mailul de confirmare.

Livrarea cu SC FAN COURIER EXPRESS SRL se va face de luni până vineri, între 9:00 – 18:00.