Termenul de expediere de către vânzător al comenzii plasate cu succes de către cumpărător se face în maxim o zi lucrătoare. (De regulă pentru comenzile plasate cu succes în zilele lucrătoare, până la ora 14, expedierea coletului se face în aceeaşi zi.) În cazul în care acest termen nu poate fi respectat, vânzătorul va contacta telefonic clientul cumpărător şi îi va comunica noul termen de expediere, iar cumpărătorul va decide dacă doreşte să păstreze comanda sau va renunţa la aceasta. Termenul de livrare de la ridicarea coletului de la vânzătorul expeditor până la predarea acestuia destinatarului cumpărător este de maxim 48 ore, garantat de către SC FAN COURIER EXPRESS SRL si PRIORIPOST.

Pe teritoriul administrativ al Timișoarei, acordăm transport gratuit în fiecare zi lucrătoare, iar livrarea produselor comandate nu depăşeşte 24 de ore de la plasarea cu succes a comenzii până la înmânarea acestuia.  Ca să beneficiați de acest avantaj, la comandă trebuie să completați codul poștal cu un cod poștal valid pentru Timișoara.

Livrarea se va face la alegerea clientului prin:

  • DPD, la prețul de 18*, ** lei inclusiv TVA /transport (Serviciu de curierat rapid până la uşa clientului în orice localitate) termen de livrare 24-48 ore

*- 25 lei inclusiv TVA pentru comenzile din a căror componență fac parte unul sau mai multe buchete de flori. Datorită volumului mărit, la valoarea standard al transportului se va mai percepe o suprataxa de 7 lei, reprezentând taxa percepută de firma de curierat pentru cutii voluminoase.

**- pentru localităţile în care DPD nu are sediu, acesta (DPD) va percepe o taxă suplimentară de 1 leu pentru fiecare km exterior parcurs. Inainte de expediere echipa Lavandair  va verifica costul transportului iar dacă acesta nu se încadrează în 18 lei vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a identifica împreună o soluţie de livrare convenabilă

  • PRIORIPOST (serviciul de curierat rapid al Poştei Române),la preţul de 22 lei inclusiv TVA/transport. În oraşele reşedinţă de judeţ Prioripost livrează coletele până la uşa dumneavoastră în 24 ore. În celelalte localităţi coletele vor fi livrate în 36-48 ore la sediul Poştei Române din localitatea respectivă.
  • SC FAN COURIER EXPRESS SRL, la prețul de 27* lei inclusiv TVA /transport (Serviciu de curierat rapid până la uşa clientului în orice localitate) termen de livrare 24-48 ore

*- pentru localităţile în care FAN Courier nu are sediu, acesta (Fan Courier) va percepe o taxă suplimentară de 1 leu pentru fiecare km exterior parcurs. Inainte de expediere echipa Lavandair  va verifica costul transportului iar dacă acesta nu se încadrează în 27 lei vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a identifica împreună o soluţie de livrare convenabilă

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi lucrătoare, iar comenzile lansate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează începând cu prima zi lucrătoare.

În afara Timișoarei, la orice comandă de până la 200 lei, costurile de livrare vor fi suportate de către cumpărător.

La orice comandă a cărei valoare este egală sau mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

Pentru a urmări stadiul coletului expediat prin DPD, accesați site-ul curierului https://tracking.dpd.ro  utilizând numărul de AWB din e-mailul sau mesajul de confirmare.

Pentru a urmări stadiul coletului expediat prin FAN COURIER, accesați site-ul curierului http://fancourier.ro  utilizând numărul de AWB din e-mailul de confirmare.

Pentru a urmări stadiul coletului expediat prin PRIORIPOST, accesați site-ul POŞTEI ROMÂNE utilizând numărul de AWB din e-mailul de confirmare.

Livrarea comenzii de către firmele de curierat, se va face de luni până vineri, între 9:00 – 18:00.