Difuzoare de aromaterapie

Difuzoare-de-aromaterapie-comparativ

De ce să alegeţi difuzoare de aromaterapie de la Lavandair?

Doriţi un pachet personalizat? Alegeţi-vă difuzorul, uleiurile BIO dorite (de aici) şi sunaţi-ne pentru ofertă personalizată:0770247641

Difuzoare de aromaterapie cu ulei esenţial de lavandă în pachet

Doriţi un pachet personalizat? Alegeţi-vă difuzorul, uleiurile BIO dorite (de aici) şi sunaţi-ne pentru ofertă personalizată:0770247641

Difuzoare-nebulizatoare din sticlă şi lemn

Prezentare difuzor Curcubeu

Prezentare difuzor Aruna

Clienţii au mai ales şi . . .

Iată câteva păreri de la clenţi

Elena

Am cumparat un difuzor Curcubeu de aproximativ o luna. Sunt foarte multumita de el. Este silentios iar jocul de lumini ma incanta de fiecare data.
De uleiul de lavanda inclus in pachet doresc sa va spun ca din punct de vedere calitativ si al efectului este comparabil (as zice identic) cu cel folosit de mine ce l-am luat de la un brand cunoscut de MLM. Pretul insa face diferenta. Cu atat mai mult cu cat prin achizitionarea difuzorului am primit reducere de 15% pe viata la toate produsele de ulei esential si apa florala comercializate de aceasta firma.
Totodata doresc sa multumesc intregii echipe Lavandair pentru atitudinea profesionista si serioasa de care au dat dovada incepand cu confirmarea comenzii si pana la telefonul de folow-up prin care s-au intersat daca a ajuns comanda si daca sunt multumita de calitatea produselor.

Alina – octombrie 2019

Difuzor Curcubeu – Foarte multumită. Recomand cu drag.

Iulia – noiembrie 2019

Difuzor Curcubeu – Foarte multumită de achizitia făcută. Aparat exceptional, echipă profesionistă.

Aura – februarie 2018

Exceptional difuzorul de aromaterapie Zen (din sticlă şi lemn) de la Lavandair ! O ocazie deosebita de a-l cumpara de pe piata romaneasca – si la un pret extrem de avantajos. Caut de multa vreme asa ceva. Iar uleiul esential de lavanda … o poezie, se dezvaluie surprinzator intr-un buchet de arome policrome, delicate si seducatoare. Si ca sa amintesc si un detaliu mai tehnic, uleiul a trecut cu brio „testul petei pe hartie” … si exista si cromatograma pentru el ! Aceeasi calitate exceptionala pentru apa florala de lavanda. Ce surprize minunate ! Foarte incantata si de promptitudinea in preluarea comenzilor si de detaliile oferite cu multa eleganta si acuratete. Voi reveni, de acum sunt clienta Dvs. Multe multumiri Lavandair, cu drag 🙂

8 criterii pentru alegerea difuzorului de aromaterapie potrivit . . .

Ce tip de difuzor de aromaterapie sa aleg

1. Tipul difuzorului de aromaterapie

Cele mai raspândite tipuri sunt difuzoarele cu ultrasunete şi cele cu compresor sau nebulizatoarele. În afară de aceste două tipuri de aparate mai putem aminti difuzoarele de arome cu candela şi cele cu evaporare (beţişoare).

  • difuzoarele cu ultrasunete – sunt silentioase, de regulă sunt fabricate din material plastic, însă pentru funcţionare au nevoie de apă, în care se picură uleiul esenţial preferat.
  • difuzoarele cu compresor sau nebulizatoare (sticlă şi lemn) – de regulă sunt fabricate din sticlă şi lemn, nu au nevoie de apă, uleiul esenţial se toarnă în recipientul de sticlă care e material inert, sunt putin mai zgomotoase datorită compresorului minuscul încorporat.

2. Aria de deservire

Unele difuzoare de aromaterapie sunt destinate pentru a umidifica/aromatiza aerul din jurul utilizatorului, iar altele, de capacitate mai mare, pot aromatiza toată încăperea

3. Cum se alimentează

Unele difuzoare de aromaterapie au adaptor pentru priza de 220V, iar altele sunt concepute să fie alimentate de la portul USB al unui laptop sau calculator, de la o baterie externă ori cu ajutorul unui încărcător de telefon.

Difuzor de aromaterapie - modalitate de alimentare

4. Protecţia la lipsa apei

Principala funcţie a difuzoarelor de aromaterapie cu ultrasunete este cea de umidificare. Astfel, pentru a funcţiona, au nevoie de apă. Dacă difuzorul nu are protecţie pentru lipsa apei şi este lăsat să funcţioneze fără apă, acesta se poate deteriora.

Difuzor de aromaterapie cu si fara iluminare

5. Are funcţia de iluminare ambientală?

Această funcţie este importantă mai ales dacă se doreşte utilizarea difuzorului şi ca lampă de veghe, în camera copilului spre exemplu. Majoritatea difuzoarelor cu ultrasunete au încorporate LED-uri pentru a asigura un joc de lumini în timpul funcţionării, dar, la unele, intensitatea luminii emise este insuficientă pentru iluminarea camerei.

6. Capacitatea rezervorului de apă

Cu cât este mai mare rezervorul de apă, cu atât aparatul va putea funcţiona mai mult timp.

7. funcţia de temporizare

Această funcţie practic ajută la prelungirea timpului de difuzare şi/sau oprirea difuzorului de aromaterapie dupa un anumit timp presetat de utilizator.

Functie de temporizare

8. funcţia de redare muzică

Este una dintre cele mai delicate funcţii ale unui difuzor de aromaterapie/umidificator cu ultrasunete. Afirmăm acest lucru întrucât calitatea muzicii redate depinde foarte mult de proprietăţile acustice ale aparatului de aromaterapie. În cazul unui difuzor de aromaterapie de calitate mediocră pot aparea distorsiuni ale sunetului care pot fi deranjante.