Termeni și condiții

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de produse  de către LIPPAI LADISLAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Legea aplicabilă contractului este cea a statului român. Prezenta secțiune definește orice contract în temeiul căruia Vânzătorul, LIPPAI LADISLAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către cumpărător, iar cumpărătorul plătește sau se angajează să plăteasca prețul acestora.

Cumpărătorul este persoana fizică sau juridică ce iși face cont și plasează o comandă confirmată de vânzător.

Comanda reprezintă completarea tuturor câmpurilor marcate cu steluță din cadrul formularului de comandă și plasarea acesteia cu succes, cu condiția ca vânzătorul să livreze în intervalul de timp specificat produsele comandate, iar cumpărătorul să plătească contravaloarea acestora.

Dacă doriți o modificare a comenzii, puteți să o faceți pe site sau să o solicitați telefonic. În oricare din cazuri, termenul de livrare a comenzii va fi de maxim 10 zile lucrătoare, începând din momentul modificării.

Anularea comenzii

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării și a celor cu date de contact incomplete/incorecte în lipsa unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Ne rezervăm de asemenea dreptul de a utiliza datele colectate de la utilizatorii noștri în scopul de a ne îmbunătăți serviciile. Garantăm utilizatorilor site-ului că nu vom face publice aceste date către terți. Datele personale ale clienților pot fi divulgate doar către autoritățile statului (Instanțe Judecătorești, Poliție, Procuratură), în urma solicitării scrise și înregistrate din partea acestora.

Plata

Plata se va face ramburs, după primirea coletului, direct la curier, în baza facturii și a chitanței emise sau prin ordin de plată la bancă, în contul RO75BTRLRONCRT0351303401, titular cont LIPPAI LADISLAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA, prin transfer bancar sau cu cardul, prin PayU. Menționăm că datele cardului nu vor fi stocate pe site-ul Lavandair.

Comanda minimă acceptată este de 45 lei.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar. Prețurile includ TVA.

Este posibil ca anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul să se modifice. Dacă un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, vă vom anunța de îndată și nu veți fi taxat pentru acesta.

După ce veți plasa o comandă, veți fi notificat prin e-mail pentru confirmarea acesteia.

Vom face tot posibilul ca tranzacțiile să se desfășoare în condiții optime.

Dacă vor exista situații în care o a treia parte, neautorizată, va avea acces la informațiile furnizate de dumneavoastră pentru comandă, noi nu putem fi considerați răspunzători.

Orice dispută intervenită între furnizor și client intră sub incidența legilor din România și va fi soluționată în instanță abia în momentul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă.

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer.

Fotografiile utilizate sunt proprietate personală și deținem drept de autor asupra lor.

Termen de livrare

Termenul de expediere de către vânzător al comenzii plasate cu succes de către cumpărător se face în maxim o zi lucrătoare. În cazul în care acest termen nu poate fi respectat, vânzătorul va contacta telefonic clientul cumpărător şi îi va comunica noul termen de expediere, iar cumpărătorul va decide dacă doreşte să păstreze comanda sau va renunţa la aceasta. Termenul de livrare de la ridicarea coletului de la vânzătorul expeditor până la predarea acestuia destinatarului cumpărător este de 48 ore, garantat de către SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

Livrarea se va face prin curier rapid, cu SC FAN COURIER EXPRESS SRL, la prețul de 22 lei inclusiv TVA /transport.

Pe teritoriul administrativ al Timișoarei, acordăm transport gratuit în fiecare zi lucrătoare, iar livrarea produselor comandate nu depăşeşte 24 de ore de la plasarea cu succes a comenzii până la înmânarea acestuia.  Ca să beneficiați de acest avantaj, la comandă trebuie să completați codul poștal cu un cod poștal valid pentru Timișoara.

Comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi lucrătoare, iar comenzile lansate în weekend sau în timpul sărbătorilor legale se procesează începând cu prima zi lucrătoare.

În afara Timișoarei, la orice comandă de până la 200 lei, costurile de livrare vor fi suportate de către cumpărător. (Vezi detalii la pagina Livrare)

La orice comandă a cărei valoare este egală sau mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

Livrarea cu SC FAN COURIER EXPRESS SRL se va face de luni până vineri, între 9:00 – 18:00.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești „Termeni și condiții” fără o notificare prealabilă, ci prin simpla postare a modificărilor pe site.