Pacienţi anxioşi?

Pacienţi încordaţi, dificili?

Activitatea dumneavostră este câteodată îngreunată?

Timpul alocat unei consultaţii nu poate fi respectat?

Dacă doriţi să încercaţi o metodă plăcută, 100% naturală, relativ ieftină şi în plus în urma căreia şi dumneavoastră să beneficiaţi de relaxare, vă invităm să vă înscrieţi în formularul de mai jos.

Ceea ce vă propunem este o colaborare în vederea testării în cabinetul dumneavoastră a efectelor uleiului esenţial de lavandă asupra stării de anxietate a pacienţilor dentari.

Doresc sa completez formularul

În urma completării formularului de mai sus:

  • veţi fi contactat(ă) telefonic,  în maxim o zi lucrătoare,  în vederea prezentării ofertei privind primirea în custodie a unui difuzor de aromaterapie pe o perioadă stabilită de comun acord.
  •  vă exprimaţi acordul ca în cazul primirii aparatului în custodie să achiziţionaţi uleiul esenţial Lavandair necesar difuzorului.

Prin completarea formularului nu vă asumaţi nici o obligaţie. Doar vă daţi acceptul să fiţi sunat(ă) în vederea prezentării ofertei.

Preţul unei sticluţe de 10ml de ulei esenţial este de 30 lei. (Tva inclus).

În cazul în care neglijaţi această ofertă:

  • refuzaţi să vă diferenţiaţi de alte cabinete stomatologice
  •  vă privaţi de posibilitatea de a afla cum ar reacţiona pacienţii dumneavoastră la o astfel de iniţiativă
  • refuzaţi să oferiţi o experienţă unică pacienţilor, un gest, prin care ei să simtă grija dumneavoastră
  • refuzaţi să beneficiaţi de o ofertă unică (neoferită până în prezent de alţii)
Doresc sa completez formularul

Probabil aveţi cunoştinţe despre cercetările care s-au făcut asupra uleiului esenţial de lavandă şi aplicabilitatea sa în domeniul stomatologic. Acestea arată că în urma difuzării de ulei esenţial de lavandă în sala de aşteptare al cabinetului dentar timp de 15 minute anxietatea curentă al pacienţilor anxioşi a scăzut.

„Concluzii: În ciuda faptului că anxietatea referitoare la vizitele viitoare par a fi neschimbate, aroma de lavandă reduce anxietatea curentă a pacienţilor dentari” – Studiu Kritsidima et al. –  publicat în Community Dent Oral Epidemiol. 2010 Feb.

„Concluzii: Aroma de lavandă din sala de aşteptare poate reduce efectiv anxietatea curentă a pacienţilor. Această metodă folosită în mod regulat poate creşte calitatea tratamentelor dentare” – Studiu  Md. Zabirunnisa et al. – publicat în Journal of Research in Pharmacy Practice 2014 Jul-Sep

Puteţi citi mai pe larg despre aceste studii aici respectiv aici.

Doresc sa completez formularul