Produsele Lavandair

Bucuraţi-vă de efectul relaxant al aromaterapiei

 • Reducere!
  Ulei esential de lavanda 100% natural
  Are o aromă  proaspătă, dulce, floral-ierboasă care induce o stare de bine. Este un uleiul esenţial cu versatilitatea poate cea mai mare, fiind utilizat de secole pentru efectele sale asupra psihicului dar şi asupra întregului organism. Este uleiul esenţial asupra căreia s-au făcut cele mai multe studii ştiinţifice. Proprietăți și efecte: Uleiul esenţial de lavandă dispune de proprietăţi calmante, relaxante asupra sistemului nervos central, este un aliat de nădejde împotriva anxietăţii, iritabilităţii, stresului şi insomniei. Are efecte antispasmodice, antiinflamatoare şi analgezice, reduce durerile musculare şi articulare. Calmează şi linişteşte spiritul, ajută la regăsirea echilibrului existenţial. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos, la tabul „Informaţii suplimentare„  
 • Reducere!
  apa-florala-lavanda
  Apa de lavandă este recunoscută pentru efectele sale tonifiante, calmante şi cicatrizante, asupra pielii. Este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile.
 • Reducere!
  Difuzor aromaterapie curcubeu
  Aerul din casa dumneavoastră este uscat ca într-un deşert datorită încălzirii centrale? Închipuiţi-vă cum ar fi ca odată cu umidificarea aerului din căminul dumneavostră să vă îmbrăţişeze o mireasmă relaxantă. Iar pentru ca acestă îmbrăţişare să fie una cu adevărat senzuală, dumneavoastră puteţi alege culoarea preferată cu care să fie iluminată camera sau de ce nu, puteţi lăsa aparatul să-şi schimbe culorile oferindu-vă un joc de lumini cu adevărat spectaculos în culorile curcubeului.
 • Perna aromatica cu lavanda - flori de maci
  Perna aromatică Vis de lavandă a fost inspirată de imaginea lanului de lavandă în care sute de fluturi pluteau în mireasma inconfundabilă. Cu această pernă aromatică oferiţi-vă posibilitatea şi lăsaţi-vă purtaţi de aripile imaginaţiei pornind într-o călătorie în lumea viselor cu adevărat odihnitoare.
 • Perna aromatica Lavandula
  Ceea ce vedeţi în poza alăturată nu este o simplă pernă. Este un paşaport către ţara somnului cu adevarat odihnitor. Perna Lavandula cu spatele de culoarea fildeșului, cu motivele și mesajele sale, te călăuzește într-un tărâm mediteranian idilic cu plantații de lavandă, măslini și alte plante aromatice, marcă Provence. Simțind aroma lavandei emanată din pernă, ajungi aproape de starea de relaxare din vacanță. Potrivit atât pentru camera de zi cât și pentru dormitor.
 • Dofuzor arome auto tree of life
  Din păcate nu avem soluţie pentru a reduce traficul din oraş, dar cu difuzorul de arome auto Tree of life putem face ca fiecare clipă petrecută în maşină să fie o plăcere după care veţi tânji toată ziua. Alegeţi uleiul esenţial preferat cu efect relaxant, pentru ca timpul petrecut în maşină să fie cât mai relaxant şi plăcut cu putinţă. Vă recomndăm uleiul de Lavandă, Portocale dulci sau Ylang ylang care toate au efect relaxant. Vedeţi detalii de utilizare mai jos, la descriere.
 • Reducere!
  Ulei esential Bio portocale dulci
  Proprietăţi şi efecte: Aroma proaspătă, dulce-fructată al uleiului de portocale dulci (similar cojii portocalei),  conferă adevărată senzaţie de stare de bine atunci când este difuzată şi inhalată. Este un ulei esențial care induce pozitivitate. Calmează şi echilibrează spiritul. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Cele câteva săptămâni din timpul verii, când florile de lavandă ne încântă cu frumuseţea lor şi ne mângâie cu mireasma inconfundabilă, din păcate se termină repede. Dar, prin florile uscate, se poate păstra această frumuseţe şi mireasmeă pe tot restul anului pentru a ne duce cu gândul puţin câte puţin la atmosfera acelor zile de vară de neuitat. Pentru două sau mai multe buchete, în Timişoara, livrarea  este gratuită şi se face în maxim 24 ore. Pentru buchete de alte mărimi vă rugăm să ne contactaţi la: Telefon:  0770247641 Facebook: facebook.com/lavandair Email: contact@lavandair.ro  
 • Reducere!
  Ulei esential de menta piperata
  Proprietăţi şi efecte: Fie că vă copleşeşte o durere de cap înţepătoare, fie că nu puteţi respira liber din cauza nasului înfundat, sau  pur şi simplu aveţi nevoie de un stimulent pentru a vă revigora, uleiul esenţial de mentă piperată - Lavandair vă popate fi de un real ajutor.
  Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul "Informaţii suplimentare"
 • Reducere!
  Odorizant masina
  Pentru cei care s-au săturat de mirosurile artificiale pe care le găsim la tot pasul, am creat odorizantul natural cu 100% ulei esenţial de lavandă pur, Lavandair! O puteţi aşeza în baie, în dulap, în spaţii mai reduse şi chiar în maşină!
 • Reducere!
  ulei de lamaie
  Uleiui de lămâie este apreciat pentru aroma proaspăt-citrică, energizantă şi tonifiantă, cu efect demonstrat anti-stres. Proprietăţi şi efecte: Difuzarea uleiului esenţial de lămâie este ideală pentru purificarea şi împrospătarea aerului din încăperi, mai ales în perioada infecţiilor respiratorii, datorită proprietăţilor antibacteriene şi antifungice. Redă vitalitatea şi optimismul unui spirit epuizat. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Pachet ulei de lavanda cu apa florala de lavanda

  Pachet Lavandair pentru EA

  49.00 lei 36.75 lei
  Pachetul conţine o sticluţă de ulei esenţial de lavandă de 10ml cu dozator picurător şi un flacon de apă florală 150ml. Uleiul este recunoscut pentru calităţile sale relaxante, iar apa florală este un minunat tonifiant pentru piele.
 • Bucet de lavanda cu trandafir roz
  Cele câteva săptămâni din timpul verii, când florile de lavandă ne încântă cu frumuseţea lor şi ne mângâie cu mireasma inconfundabilă, din păcate se termină repede. Dar, prin florile uscate, se poate păstra această frumuseţe şi mireasmeă pe tot restul anului pentru a ne duce cu gândul puţin câte puţin la atmosfera acelor zile de vară de neuitat. Nuanţa trandafirilor poate diferi faţă de ce apare pe imagine. Pentru două sau mai multe buchete, în Timişoara, livrarea  este gratuită şi se face în maxim 12 ore. Pentru buchete de alte mărimi vă rugăm să ne contactaţi la: Telefon:  0770247641 Facebook: facebook.com/lavandair Email: contact@lavandair.ro  
 • Saculet aromatic Vintage Lavanda

  Descriere: Săculeț combinat cu model lavandă, destinat iubitorilor de stil Vintage, stilul timpurilor de altădată.

  Compoziție: săculeț din combinație de țeșături de bumbac 100% , culoare mov cu alb, prevăzută cu dantelă de bumbac și prinsă cu bandă mov închis. Conține 15 g floare de lavandă uscată.

  * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.

 • Buchet de lavanda cu trandafir alb
  Cele câteva săptămâni din timpul verii, când florile de lavandă ne încântă cu frumuseţea lor şi ne mângâie cu mireasma inconfundabilă, din păcate se termină repede. Dar, prin florile uscate, se poate păstra această frumuseţe şi mireasmeă pe tot restul anului pentru a ne duce cu gândul puţin câte puţin la atmosfera acelor zile de vară de neuitat. Pentru două sau mai multe buchete, în Timişoara, livrarea  este gratuită şi se face în maxim 24 ore. Pentru buchete de alte mărimi vă rugăm să ne contactaţi la: Telefon:  0770247641 Facebook: facebook.com/lavandair Email: contact@lavandair.ro  
 • Difuzor arome auto inox Floral
  Din păcate nu avem soluţie pentru a reduce traficul din oraş, dar cu difuzorul de arome auto Floral putem face ca fiecare clipă petrecută în maşină să fie o plăcere după care veţi tânji toată ziua. Alegeţi uleiul esenţial preferat cu efect relaxant, pentru ca timpul petrecut în maşină să fie cât mai relaxant şi plăcut cu putinţă. Vă recomndăm uleiul de Lavandă, Portocale dulci sau Ylang ylang care toate au efect relaxant. Vedeţi detalii de utilizare mai jos, la descriere.
 • Reducere!
  Ulei esential Bio eucalipt
  Apreciat pentru aroma proaspătă, purifiantă, este utilizat în mod tradiţional pentru efectele sale asupra sistemului respirator. Are efect imuno-regulator, proprietăţi antibacteriene şi antinflamatoare. Inhalat decongestionează nasul, ajută expectoraţia. Revigorează spiritul, alungă traumele trecutului. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • colier aromaterapie origini
  Purtaţi cu dumneavoastră uleiul esenţial preferat prin colierul chic Origini. Crengile copacului, care se îndreaptă spre cer, ne duc cu gândul spre divinitate, iar rădăcinile sale pronunțate, simbolizează legătura dintre generații. Colierele din INOX completează orice ţinută, casual sau office, insoţindu-vă de efectul uleiului preferat pe întreaga zi. Trebuie doar să picuraţi uleiul esenţial potrivit pentru starea voastră emoţională pe discul din fetru din interiorul medalionului. Fie că doriţi să vă sporiţi puterea de concentrare, sau doriţi să vă diminuaţi tensiunea interioară creată de agitaţia din jur, aroma inhalată pasiv vă va ajuta să treceţi peste momentele de cumpănă şi vă va conferi o stare de bine.
 • Reducere!
  pachet-aromaterapie-origini
  Crengile copacului, care se îndreaptă spre cer, ne duc cu gândul spre divinitate, iar rădăcinile sale pronunțate, simbolizează legătura dintre generații. Fie că doriţi să vă sporiţi puterea de concentrare, sau doriţi să vă diminuaţi tensiunea interioară creată de agitaţia din jur, aroma de lavandă inhalată pasiv prin intermediul colierului și a brăţării aromatice vă va ajuta să treceţi peste momentele de cumpănă şi vă va conferi o stare de bine. Brăţara din INOX completează orice ţinută, casual sau office, insoţindu-vă de efectul uleiului preferat pe întreaga zi. Purtaţi cu dumneavoastră uleiul esenţial preferat prin brăţara de INOX chic Origini. Trebuie doar să picuraţi uleiul esenţial potrivit pentru starea dumneavoastră emoţională pe discul din fetru din interiorul bazei.
 • Reducere!
  ulei de arbore de ceai
  Uleiul esenţial de arbore de ceai (Tea Tree) cu aroma sa dulce, uşor medicinală şi efectul purificator este un “must-have” în aromaterapie. Are proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice şi anti-inflamatoare, este un ajutor important în perioada infecţiilor respiratorii. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Colier aromatic copacul vietii
  Purtaţi cu voi uleiul esenţial preferat prin colierul chic Tree of life. Colierele din INOX completează orice ţinută, casual sau office, insoţindu-vă de efectul uleiului preferat pe întreaga zi. Trebuie doar să picuraţi uleiul esenţial potrivit pentru starea voastră emoţională pe discul din fetru din interiorul medalionului. Fie că doriţi să vă sporiţi puterea de concentrare, sau doriţi să vă diminuaţi tensiunea interioară creată de agitaţia din jur, aroma inhalată pasiv vă va ajuta să treceţi peste momentele de cumpănă şi vă va conferi o stare de bine.
 • Perna aromatica cu lavanda Remember Summer
  Trece vara? Ce contează, cu perna aromatică Mini Remember Summer atmosfera relaxantă de vară îți rămâne mereu alături. Ca să-ți fie de bine, lavanda încorporată în pernă este responsabilă pentru parfum și destinderea ta. Varinata Mini are dimensiunea 30x30 cm.
 • Reducere!
  Ulei de lemongrass
  Lemongrass-ul este nativ în zonele tropicale şi are aromă citrică, proaspătă, plăcută, cu efect tonic şi energizant. Ajută la redobândirea purităţii spiritului şi a capacităţii de focusare. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Difuzor aromaterapie Aruna
  Aerul din casa dumneavoastră este uscat ca într-un deşert datorită încălzirii centrale? Închipuiţi-vă cum ar fi ca odată cu umidificarea aerului din căminul dumneavostră să vă îmbrăţişeze o mireasmă relaxantă. Iar pentru ca acestă îmbrăţişare să fie una cu adevărat suavă, dumneavoastră puteţi alege intensitatea difuzării în două trepte. Pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de această răsfăţare încă din primul moment, odată cu achiziţia difuzorului de aromaterapie Aruna, în preţ este inclusă o sticluţă de 10ml de ulei esenţial de lavandă marca Lavandair.
 • Ulei le lavanda cu Roll-on
  Poşeta unei doamne este mereu încăpătoare pentru lucruri mărunte dar utile în viaţa de zi cu zi. Roll-on Voiaj este unul din acele lucruri mărunte care pot fi de mare ajutor fie în cazul în care este vorba de o zgârietură, o mică tăietură, înţepătură de insectă sau arsură. Tehnologia roll-on permite întinderea unei cantităţi de ulei esenţial minuscule dar suficientă pentru calmarea micilor accidente sau iritaţii de la nivelul epidermei. Se poate folosi şi în acele momente când nu dorim altceva decât un pic de aromaterapie pentru relaxare. Uleiul esenţial de lavandă este una dintre puţinele uleiuri esenţiale, care poate fi aplicat şi nediluat, în cazuri excepţionale, în cantităţi mici, dacă persoana nu este sensibilă la compuşii săi. Să vă bucurați de el și de efectele sale!
 • Colier aromatic INOX Lotus
  Purtaţi cu voi uleiul esenţial preferat prin colierul chic Floarea Lotus. Colierele din INOX completează orice ţinută, casual sau office, insoţindu-vă de efectul uleiului preferat pe întreaga zi. Trebuie doar să picuraţi uleiul esenţial potrivit pentru starea voastră emoţională pe discul din fetru din interiorul medalionului. Fie că doriţi să vă sporiţi puterea de concentrare, sau doriţi să vă diminuaţi tensiunea interioară creată de agitaţia din jur, aroma inhalată pasiv vă va ajuta să treceţi peste momentele de cumpănă şi vă va conferi o stare de bine.
 • Difuzor arome auto Onda
  Din păcate nu avem soluţie pentru a reduce traficul din oraş, dar cu difuzorul de arome auto Onda putem face ca fiecare clipă petrecută în maşină să fie o plăcere după care veţi tânji toată ziua. Alegeţi uleiul esenţial preferat cu efect relaxant, pentru ca timpul petrecut în maşină să fie cât mai relaxant şi plăcut cu putinţă. Vă recomndăm uleiul de Lavandă, Portocale dulci sau Ylang ylang care toate au efect relaxant. Vedeţi detalii de utilizare mai jos, la descriere.
 • Reducere!
  Pachet cu ulei si apa florala de lavanda

  Pachet Lavandair Family

  68.00 lei 51.00 lei
  Ceva valoros pentru fiecare! Conţine o sticluţă de ulei esenţial 10ml pentu ea, un odorizant auto cu ulei esenţial de 5ml pentru el si un flacon de apă florală 150ml pentru bebe. Uleiul esenţial de lavandă este recunoscut pentru versatilitate respectiv calităţile relaxante, iar apa florală este un minunat calmant pentru ten, inclusiv pentru pielea delicată și sensibilă a bebelușilor. Odorizantul este destinat celora care s-au săturat de mirosurile artificiale şi îşi doresc o mireasmă naturală să îi înconjoare şi în maşină.
 • Reducere!
  Odorizant masina
  Pentru cei care s-au săturat de mirosurile artificiale pe care le găsim la tot pasul, am creat acest odorizant natural cu 100% ulei esenţial de lavandă pur, Lavandair! O puteţi aşeza în baie, în spaţii mai reduse şi chiar în maşină!
 • Perna aromatica Gingerbread cu inflorescenta de lavanda
  Îți plac turtele dulci? Cu acest model de pernă aromatică cu lavandă îți poți aduce aminte de clipele dulci ale copilăriei, de sărbătorile feerice de odinioară petrecute alături de cei dragi și vei simți mireasma calmului plutind în aer.
 • Brosa-aromaterapie-origini
  Broșa de aromaterapie, este acel accesoriu discret, care va fi observată de toată lumea și care te va face să te simți unică. Picură câteva picături din uleiul tău esențial preferat pe discul de fetru din interiorul broșei și bucură-te de susținerea acestui ulei, care te va însoți pe perioada întregii zile.
 • Reducere!
  Perna aromatică Mesajul lavandei este accesoriul ideal pentru spațiul intim al unei doamne distinse și elegante. Mesajul lavandei transmite că orice se întâmplă în jurul nostru, avem nevoie de timp pentru noi, cu liniște și pace, pentru reculegere și regenerare, iar în acest demers ea ne poate fi un aliat de nădejde. Specialitatea acestei perne aromatice este relaxarea, calmarea, liniștirea unei minți preocupate, atât prin aspect și cromatică, cât și prin aroma deosebită a lavandei din interiorul său. De asemenea este expertă în aducerea de somn odihnitor și de frumusețe.
 • Inhalator personal argintiu
  Elagat, dar în acelaşi timp extrem de util, inhalatorul personal ar trebui să fie un accesoriu de nelipsit din poşeta oricărei doamne sau domnişoare (şi nu numai). Indiferent că doriţi să preveniţi o viroză ce tocmai se pregăteşte să vă doboare, sau doriţi să vă amelioraţi starea emoţională, sau o uşoară durere de cap, introducând în inhalatorul personal uleiul sau blendul potrivit de uleiuri, veţi putea beneficia de efectele incontestabile ale aromaterapiei.
 • Reducere!
  Ulei esential de lavanda 50ml
  Este un uleiul esenţial cu versatilitatea poate cea mai mare, fiind utilizat de secole pentru efectele sale asupra psihicului dar şi asupra întregului organism. Uleiul esenţial de lavandă dispune de proprietăţi calmante, relaxante asupra sistemului nervos central, este un aliat de nădejde împotriva anxietăţii, stresului şi insomniei. Are efecte spasmodice, antiinflamatoare, antibacteriene, dar şi calmante şi regenerante pentru piele (acnee, zgârieturi, arsuri mici, înţepături de insecte). Se combină bine cu majoritatea uleiurilor esenţiale, în special cu cele citrice şi cele florale. Să vă bucurați de ea și de efectele sale!
 • Buchet de lavanda cu trandafir galben
  Cele câteva săptămâni din timpul verii, când florile de lavandă ne încântă cu frumuseţea lor şi ne mângâie cu mireasma inconfundabilă, din păcate se termină repede. Dar, prin florile uscate, se poate păstra această frumuseţe şi mireasmeă pe tot restul anului pentru a ne duce cu gândul puţin câte puţin la atmosfera acelor zile de vară de neuitat. Pentru două sau mai multe buchete, în Timişoara, livrarea  este gratuită şi se face în maxim 24 ore. Pentru buchete de alte mărimi vă rugăm să ne contactaţi la: Telefon:  0770247641 Facebook: facebook.com/lavandair Email: contact@lavandair.ro  
 • Reducere!
  Difuzoa aromaterapie Aruna
  Aerul din casa dumneavoastră este uscat ca într-un deşert datorită încălzirii centrale? Închipuiţi-vă cum ar fi ca odată cu umidificarea aerului din căminul dumneavostră să vă îmbrăţişeze o mireasmă relaxantă. Iar pentru ca acestă îmbrăţişare să fie una cu adevărat suavă, dumneavoastră vă puteţi regla cantitatea de umiditate şi mireasmă difuzată în aer, în două trepte.
 • Ai fost vreodată în Provance de Crăciun? Încearcă o călătorie imaginară pe aceste meleaguri alaturi de  bomboana aromatică Scufiţa Roşie și vei  avea parte de o stare feerică la tine acasă. Iar apoi, după sărbători, pentru a putea savura această atmosferă în tot timpul anului, închide săculețul în dulapul tău de haine. Compoziție: săculeț din țesătură din bumbac 100% , culoare roşie cu imprimeu cu motive de iarnă, cu ornament din dantelă de bumbac și agățătoare din bandă satinată. Conține 10 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Reducere!
  Perna aromatica + apa florala+ulei sential de lavanda
  Acest pachet Lavandair este destinat celora care îşi doresc SĂ BENEFICIEZE LA MAXIM de odihnă şi relaxare. În acelaşi timp, îl puteţi oferi cuiva drag, ca şi un cadou valoros. Perna aromatică Vis de lavandă vă poate fi paşaportul către un somn odihnitor în lumea viselor plăcute. Uleiul esenţial de lavandă este recunoscut pentru mireasma şi calităţile relaxante,  iar apa florală este un minunat calmant şi tonifiant pentru piele. Odorizantul auto, vă poate asigura o atmosferă calmă, chiar şi în trafic, prin aroma uleiului esenţial conţinut.
 • brosa-aromaterapie-trifoi
  Broșa de aromaterapie, este acel accesoriu discret, care va fi observată de toată lumea și care te va face să te simți unică. Picură câteva picături din uleiul tău esențial preferat pe discul de fetru din interiorul broșei și bucură-te de susținerea acestui ulei, care te va însoți pe perioada întregii zile.
 • Reducere!
  Difuzor de aromaterapie Peabble wenge
  Indiferent, dacă urmăriți alinarea unor afecţiuni respiratorii, obținerea unei stări de bine emoționale sau doar doriţi umidificarea/împrospătarea aerului din căminul dumneavoastră, difuzorul de aromaterapie Pebble vă poate fi un ajutor de nădejde. Prin design-ul său decorativ, poate scoate în evidenţă eleganţa oricărui corp de mobilă asigurând un plus estetic şi olfactiv locului preferat de întrunire al familiei. Recomandăm utilizarea acestui model atât pentru crearea unei atmosfere relaxante, intime al cuibului familial cât şi ca lampă de veghe în camera copilului. Funcţiile de iluminare şi difuzare fiind controlate din butoane separate, dumneavoastră, vă puteţi alege atât timpul de difuzare cât şi nuanţa respectiv intensitatea luminii emise. Prin uarmare, aparatul poate fi folosit doar ca lampă de veghe (fără difuzare), doar ca difuzor (fără iluminare) sau în combinaţie a celor două funcţii. In pachet este inclus pe langă difuzor, un pahar de dozare al apei, respectiv un alimentator dedicat.
 • Reducere!
  ulei de palmarosa BIO
  Uleiul de palmarosa are aromă dulce, florală, cu note de trandafir, cu tentă ierboasă-lemnoasă.Difuzat sau prin inhalare este un remediu bun pentru perioade de epuizare nervoasă, datorită efectului său calmant, tonifiant. Excelent pentru persoanele care au nevoie de linişte spirituală. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  pachet-bijuterii-inox
  Crengile copacului, care se îndreaptă spre cer, ne duc cu gândul spre divinitate, iar rădăcinile sale pronunțate, simbolizează legătura dintre generații. Fie că doriţi să vă sporiţi puterea de concentrare, sau doriţi să vă diminuaţi tensiunea interioară creată de agitaţia din jur, aroma de lavandă inhalată pasiv prin intermediul colierului și a brăţării aromatice vă va ajuta să treceţi peste momentele de cumpănă şi vă va conferi o stare de bine. Brăţara rotundă, respevtiv colierul din INOX completează orice ţinută, casual sau office, insoţindu-vă de efectul uleiului preferat pe întreaga zi.
 • Doriți să dormiți mai bine oferind în același timp camerei dvs un aer provensal?

  Ce poate fi mai potrivit pentru acest scop decât o pernă cu miros de lavandă?

  La perna Provensal florile de lavandă apar nu doar pe imprimeul husei exterioare ci sunt și o parte componentă al interiorului de pernă.

  Prin efectul relaxant și antiinsomnie a lavandei, lângă această pernă, veți avea parte de somn odihnitor garantat!

   

 • Reducere!
  ulei de cuisoare
  Uleiul esențial de cuișoare are aroma caldă, puternică, dulce-condimentată, exotică,  identică cu mirosul condimentului de cuișoare. Proprietăţi şi efecte: Dispune de proprietăți antimicrobiene, antifungice, antiinflamatoare. Din punct de vedere emoțional întărește, oferă siguranță, stimulează, revigorează. Din punct de vedere energetic are efect încălzitor. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos, la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Ulei esential Bio oregano
  Uleiul de oregano este unul dintre cele mai puternice uleiuri esenţiale purifiante. Proprietăţi şi efecte: Poate ajuta în episoade infecţioase cutanate, respiratorii, digestive şi urinare. Stimulează spiritul să se debaraseze de elementele care-l trag în jos ca şi mândria şi falsele identităţi. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Ulei de ylang ylang BIO
  Are aromă exotică, ameţitoare, dulce, florală, seducătoare (afrodisiacă) şi este foarte aprecită în parfumerie şi cosmetologie. Mai multe informaţii despre proprietăţi şi efecte, veţi găsi mai jos la tabul „Informaţii suplimentare
 • Reducere!
  Difuzor din sticla si lemn
  Imaginaţi-vă ca sunteti într-un salon de masaj sau la o şedinţă de aromaterapie unde mirosul fin de lavandă îmbrăţişează întreaga încăpere. Cu difuzorul Zen, vă puteţi bucura de acest sentiment chiar în propriul cămin. Pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de acest sentiment încă din primul moment vă oferim în cadou o sticluţă de 10ml de ulei esenţial de lavandă marca Lavandair.
 • Reducere!
  you-and-me

  Pachet Lavandair You & Me

  49.00 lei 36.75 lei
  Eu ofer parfum, tu oferi relaxare! Pachetul conţine o sticluţă de 10 ml de ulei esenţial de lavandă cu picurător şi un odorizant auto cu ulei esenţial de 5ml, pentru parfumarea şi împrospătarea aerului habitaclului. Uleiul esenţial de lavandă este recunoscut pentru mireasma şi calităţile sale relaxante şi calmante.
Go to Top