Banner Picku 3

Dragi iubitoare şi iubitori de lavandă;

Mulţumită vouă, celor care sunteţi interesate/interesaţi de frumuseţea lanului de lavandă, evenimentul Lavandair Pick-U a ajuns la a treia ediţie. Sub rezerva vremii favorabile, evenimentul va fi organizat în week-end-ul:

 • 7-9 iunie, (vineri, sâmbătă, duminică)

Locaţia se află în localitatea Mailat situată la aprox. 35Km de Arad şi 40Km de Timişoara. (descrierea exactă a drumului o veţi primi în mailul de confirmare a înregistrării)

Doresc să mă înscriu (click aici)

Vă veţi putea bucura de:

 

 • posibilitatea de a culege flori de lavandă
 • posibilitatea de a petrece câteva ore în aer liber
 • relaxare fizică şi psihică
Click edit button to change this code.
Click edit button to change this code.

Ateliere de creaţie pentru copii

 • sâmbăta 8 iunie
 • duminica 9 iunie

 

Echitaţie pentru adulţi şi copii

Click edit button to change this code.
Click edit button to change this code.

Concert Dream Cvartet

 • sâmbăta 9 iunie orele 16-17

Meloterapie cu Gheorghe Iovu

 • muzică terapeutică
 • sâmbăta 9 iunie orele 17-19

Facilităţi oferite la faţa locului incluse în preţul sacoşei de 25lei

 • parcare amenajată în imediata apropiere al lanului pe o suprafata de aproximativ 2900mp (pt. 100-120 autoturisme)
 • concert Dream Cvartet (sâmbăta) – din partea casei
 • meloterapie cu Gheorghe Iovu (sâmbăta) – din partea casei
 • activităţi surpiză cu mişcare (duminica aprox între 15-17) – din partea casei
 • acces la toalete ecologice

 • acces în zona târgului artizanal
 • posibilitate de achiziţie de apă rece, băuturi răcoritoare fresh-uri şi specialităţi de cafea
 • degustare / achiziţie de dulciuri raw-vegan
 • posibilitate de achiziţie de tocăniţă la ceaun

Formular de înscriere

VEZI REGULAMENT

Click edit button to change this code.

Descriere Regulament

Cui ne adresăm?

Aşteptăm să ne treaca pragul imaginar, iubitorii frumuseţilor naturii, a florilor, şi în special iubitorii de lavandă. Sunt binevenite familiile care doresc să petreacă câteva ore de week-end în aer liber, în sânul naturii, savurând relaxarea propriu-zisă. Ne adresăm celor care doresc să înlocuiască pentru câteva ore zgomotul oraşului cu zumzetul albinelor şi cu ciripitul păsărelelor, celor care vor să înlocuiască priveliştea oferită de blocurile de beton cu peisajul verde şi mov oferit de valea cu pârâu şi sălcii respectiv de lanul de lavandă.

Regulament – Reguli si conditii de participare

Accesul între plante şi culegerea florilor se poate face strict în urma achiziţionării, de la faţa locului, a unei sacoşe de recoltare. Preţul unei sacoşe este de 25 RON, care poate fi umplută în limita capacităţii acesteia. Mărimea unei sacoşe este de 14x7x21 cm (lungime x lăţime x înălţime). Fiecare persoană îşi poate achiziţiona chiar şi mai multe sacoşe.

Pentru recoltare veţi avea nevoie de o foarfecă (de preferat ceva similar celei de tuns via) în cazul în care nu dispuneţi de aşa ceva veţi putea primi de la noi o foarfecă în custodie, in limita stocului disponibil, contra sumei de 10 lei. În momentul în care foarfeca va fi restituită veţi primi înapoi suma de 10 lei.

Copii pot participa la eveniment sub stricta supraveghere cel puţin al unui adult insoţitor care va fi direct răspunzător de integritatea acestora. Este strict interzisă înmânarea către copii mici a ustensilelor de tăiat.

Este interzisă ruperea ramurilor şi a tijelor florale cu mâna, întrucât aceste acţiuni pot duce la compromiterea plantelor.

Vă atragem atenţia că lanul de lavandă atrage albinele. În cazul în care ştiţi că sunteţi alergici la întepătura de albină să aveţi asupra dumneavoastră SERUL ANTIDOT pe care obisnuiţi să-l folosiţi. Din experienţa noastră albinele din lanul de lavandă nu atacă dacă nu sunt deranjate de miros puternic, zgomot puternic, mişcări bruste etc..

Locaţia va putea fi vizitată după următorul orar:

 • 7 iunie 2019 (vineri) între orele 14-19
 • 8 iunie 2019 (sâmbăta) între orele 10-19
 • 9 iunie 2019 (duminica) între orele 10-19

Locaţia exactă va fi transmisă pentru acele persoane care-şi exprimă intenţia de participare prin completarea formularului de înscriere. Datele solicitate în formular ne servesc la o mai bună organizare al evenimentului şi nu vor fi folosite în scopuri neautorizate de dvs.

Detaliile specifice vi le vom furniza pe calea e-mail-ului.
Vă puteţi înregistra participarea la evenimentul nostru completând formularul de înscriere din această pagină.

Vă aşteptăm cu drag!

Iată ce au spus câteva vizitatoare după evenimentul Pick U din 2018:

Nico Ch. – 13 iun. 2018 – „A fost o zi minunată, parfumata… de neuitat! Am fost impreuna cu copiii …cel mare are aproape 3 ani, iar cel mic 1 an si jumatate…si le-a placut foarte mult. Unul alerga dupa fluturi, iar celălalt nu mai stia de unde să imi aduca flori sa le miros. Interesanta a fost intalnirea cu caii. Felicitări pentru felul in care a fost organizat evenimentul. Desi a fost multa lume, totusi am avut parte de o zi relaxanta, fara nervi, agitație sau înghesuială. Sa fi fost oare, de vină, aerul imbibat cu parfum de lavanda? Multumim Lavandair!”

Brigitte L – 8 iun 2018 – „O experienta minunata pentru care va multumim frumos! Totul a fost atat de frumos, de primitor, de bine organizat! Si nu in ultimul rand, am fost impresionati de frumusetea lanului de lavanda!”

Sebastian C. – 9 iun 2018 – „Frumos organizat,cu bun simț și cu atenție către oameni. O minunăție de câmp mov.”

Lenuta B. -11 iun 2018 – „Un loc de vis merita vizitat , vom merge cu mare drag si la anul viitor , multa sanatate si putere gazdelor”

Yvette A.- 2017 – „Este un loc relaxant, aromat…. ceva altceva unde ne-au întâmpinat oameni drăguţi cu mici sfaturi despre cum culegem lavanda, ce beneficii are pentru sănătatea noastră, cum să facem suc de lavandă şi biscuiţi cu gust de lavandă….cum am spus, ceva altceva”

Ralu L. – 2017 – „Multumim pentru aceasta zi minunata!”

Agneta A.- 2017 – „Gazde primitoare, zumzet de albine, peisaj superb si un parfum suav omniprezent. Asta am gasit in Mailat la Lavandair. Relaxare si bucurie! Multumim mult! vom mai reveni”

Ana-Maria V. – 2017 – „Multumim pentru ca ne-ati facut ziua speciala! Mult succes si felicitari! Jos palaria!”