Formular de înscriere

VEZI REGULAMENT

Am citit REGULAMENTUL alăturat şi sunt de acord cu acesta. (obligatoriu)Vineri 7 iun 14-16Vineri 7 iun 16-19Sâmbăta 8 iun 10-12Sâmbăta 8 iun 12-15Sâmbăta 8 iun 15-19Duminica 9 iun 10-12Duminica 9 iun 12-15Duminica 9 iun 15-19

Vin cu foarfeca meaSolicit foarfecăDANU


Sunt de acord ca adresa de mail de mai sus să fie folosită în vederea anunţării unor evenimente sau campanii publicitare viitoare.Doresc ca datele mele de mai sus să fie şterse din baza de date Lavandair după finalizarea evenimentului.

Descriere – Regulament

Datorită numarului mare de solicitări pe care le-am primit după a doua ediţie al evenimentului PickU ne-am decis ca in ziua de Sâmbătă 16 iunie să mai deschidem o dată porţile grădinii noastre de lavandă, să vă oferim înainte de toate o oportunitate de a vă petrece câteva ore într-un mediu pitoresc, în mijlocul lanului înflorit de lavandă.

Cui ne adresăm?
Aşteptăm iubitorii de natură şi flori, şi în special iubitorii de lavandă, să ne treacă pragul imaginar. Sunt bineveniţi familiile care doresc să petreacă câteva ore de week-end în aer liber, în sânul naturii, savurând relaxarea propriu-zisă. Ne adresăm celor care doresc să evadeze câteva ore din cotidianul oferit de oraş.

La ce vă veţi putea aştepta?

Vă veţi putea culege flori cu mâna dumneavoastră în sacoşe de hârtie cumpărate la faţa locului respectiv vă puteţi imortaliza prin fotografii aceste clipe frumoase.

Veţi avea posibilitatea să degustati bunătăţi care au în componenţa lor această plantă minunată.

Vom avea un cal şi un ponei pentru amatorii de echitatie.

De asemenea, standul Lavandair vă va aştepta cu produsele specifice pe bază de lavandă:

  • perne aromatice
  • odorizante de maşină şi dulap cu ulei esenţial
  • săculeţe aromatice etc.

Regulament – Reguli si conditii de participare

Accesul între plante şi culegerea florilor se poate face strict în urma achiziţionării, de la faţa locului, a unei sacoşe de recoltare. Preţul unei sacoşe este de 25 RON, care poate fi umplută în limita capacităţii acesteia. Mărimea unei sacoşe este de 14x7x21 cm (lungime x lăţime x înălţime). Fiecare persoană îşi poate achiziţiona chiar şi mai multe sacoşe.

Pentru recoltare veţi avea nevoie de o foarfecă (de preferat ceva similar celei de tuns via) în cazul în care nu dispuneţi de aşa ceva veţi putea primi de la noi o foarfecă în custodie, in limita stocului disponibil, contra sumei de 10 lei. În momentul în care foarfeca va fi restituită veţi primi înapoi suma de 10 lei.

Copii pot participa la eveniment sub stricta supraveghere cel puţin al unui adult insoţitor care va fi direct răspunzător de integritatea acestora. Este strict interzisă înmânarea către copii mici a ustensilelor de tăiat.

Este interzisă ruperea ramurilor şi a tijelor florale cu mâna, întrucât aceste acţiuni pot duce la compromiterea plantelor.

Vă atragem atenţia că lanul de lavandă atrage albinele. În cazul în care ştiţi că sunteţi alergici la întepătura de albină să aveţi asupra dumneavoastră SERUL ANTIDOT pe care obisnuiţi să-l folosiţi. Din experienţa noastră albinele din lanul de lavandă nu atacă dacă nu sunt deranjate de miros puternic, zgomot puternic, mişcări bruste etc..

Locaţia va putea fi vizitată în data de 16 iunie 2018 (sâmbăta) între orele 10-19 sub rezerva vremii favorabile.

Locaţia exactă va fi transmisă pentru acele persoane care-şi exprimă intenţia de participare prin completarea formularului de înscriere. Datele solicitate în formular ne servesc la o mai bună organizare al evenimentului şi nu vor fi folosite în scopuri neautorizate de dvs.

Detaliile specifice vi le vom furniza pe calea e-mail-ului.
Vă puteţi înregistra participarea la evenimentul nostru completând formularul de înscriere din această pagină. 

Vă aşteptăm cu drag!

Iată ce au spus câteva vizitatoare după evenimentul Pick U din 2017:

Ioana-Adriana I. G. – „O experienţă inedită … cu siguranţă lavanda a urcat în topul preferinţelor mele …Vom reveni cu drag şi altă dată … Până atunci casa noastră este înmiresmată … mulţumim”

Daiana I. – „Un eveniment foarte bine organizat, lavanda e splendidă, felicitări celor implicaţi! Ne-am simţit excelent”

Irene S. – „Minunat loc pentru relaxare, eu l-am numit „colţ de rai” ”

Rodica G. – „Foarte bine organizat PickU (inclusiv EcoWc in plin camp). Lavanda – un vis, produse deosebite, prezentare profesionala, amabilitate, disponibilitate la oferirea oricăror informaţii despre lavandă şi produse. Felicitări!”

Yvette A. – „Este un loc relaxant, aromat…. ceva altceva unde ne-au întâmpinat oameni drăguţi cu mici sfaturi despre cum culegem lavanda, ce beneficii are pentru sănătatea noastră, cum să facem suc de lavandă şi biscuiţi cu gust de lavandă….cum am spus, ceva altceva”

Ralu L. – „Multumim pentru aceasta zi minunata!”

Agneta A. – „Gazde primitoare, zumzet de albine, peisaj superb si un parfum suav omniprezent. Asta am gasit in Mailat la Lavandair. Relaxare si bucurie! Multumim mult! vom mai reveni”

Ana-Maria V. – „Multumim pentru ca ne-ati facut ziua speciala! Mult succes si felicitari! Jos palaria!”