Pick Your Oil

Într-o lume în care greu poți avea încredere în ceea ce cumperi, majoritatea mâncării ne mai fiind curată, când majoritatea produselor sunt contrafăcute sau cel puțin “îmbunătățite”, dacă sunteți pasionat/ă de lavandă sau de uleiuri esențiale, Lavandair vă invită la un eveniment tip workshop.

 • 29 iunie, (sâmbăta) – de la ora 10

 • Locaţia se află în localitatea Mailat (jud. Arad) situată la aprox. 35Km de Arad şi 40Km de Timişoara. (descrierea exactă a drumului o veţi primi în mailul de confirmare a înregistrării)

Cu această ocazie chiar dvs puteți face parte din procesul de obținere al prețiosului ulei esențial de lavandă. Acest eveniment se va ține pentru un cerc restrâns de persoane, la care dvs puteți participa chiar cu perechea sau familia dvs.

Numărul de participanți la o sesiune de workshop va fi limitat de volumul uleiului esențial obținut dintr-o sarjă de distilare.

Ne adresăm celora care:

 • sunt pasionați de uleiurile esențiale în general și de cea de lavandă în special,
 • cei care ar dori să fie părtaşi la obținerea uleiului lor esențial de lavandă,
 • cei care doresc să treacă printr-o astfel de experiență aproape de natură.

Preţul participării este de 150 RON (pentru 1 persoană individuală, pentru 1 cuplu sau pentru 1 familie) şi cuprinde:

 • veţi avea posibilitatea de a culege florile ce urmează să fie distilate
 • veţi participa la procesul de obţinere al uleiului esential şi al apei florale
 • veți putea lua acasă 1 sticluță de ulei esențial de lavandă de 10 ml + 1 flacon de apă florală de lavandă 150ml)
 • degustare de bunătăţi dulci din lavandă
 • pe perioada distilării, veţi participa la o prezentare despre utilizarea în siguranţă al uleiurilor esenţiale
 • puteţi face cunoştinţă cu noile achiziţii de uleiuri BIO Franţa

Formular de înscriere

VEZI REGULAMENT

Am citit REGULAMENTUL alăturat şi sunt de acord cu acesta. Am luat la cunoştinţă că evenimentul va incepe in 29.06.2019 la ora 10(obligatoriu)29 iunie, (sâmbătă) – de la ora 10

Sunt de acord ca adresa de mail de mai sus să fie folosită în vederea anunţării unor evenimente sau campanii publicitare viitoare.Doresc ca datele mele de mai sus să fie şterse din baza de date Lavandair după finalizarea evenimentului.


Regulament – Reguli si conditii de participare

Accesul la workshop se va face strict pe baza înscrierii anterioare și achitarea taxei de participare în contul bancar specificat în mail-ul de confirmare. Dovada plăţii va trebui să o trimiteţi pe mail la contact@lavandair.ro.

Achitarea taxei de participare se va putea face până cel târziu vineri, 28.06.2019. Prin achitarea taxei de participare, vă rezervați locul pentru workshop. În cazul în care dintr-un motiv obiectiv workshopul nu se va putea ține, ne angajăm să vă virăm integral banii achitați înapoi în prima zi lucrătoare. În cazul în care nu veţi putea participa la workshop din diverse motive, la înapoierea banilor vom reţine un commision de 10% adica 15 lei.

Numărul de participanți fiind condiționat de volumul de ulei esențial obținut dintr-o sarjă, nu vom putea primi participanţi neînregistrați.

Copii pot participa la eveniment sub stricta supraveghere a cel puţin al unui adult insoţitor care va fi direct răspunzător de integritatea acestora. Este strict interzisă înmânarea către copii mici a ustensilelor de tăiat.

Este interzisă ruperea ramurilor şi a tijelor florale cu mâna, întrucât aceste acţiuni pot duce la compromiterea plantelor.

Vă atragem atenţia că lanul de lavandă atrage albinele. În cazul în care ştiţi că sunteţi alergici la întepătura de albină, să aveţi asupra dumneavoastră SERUL ANTIDOT pe care obisnuiţi să-l folosiţi. Din experienţa noastră albinele din lanul de lavandă nu atacă dacă nu sunt deranjate de miros puternic, zgomot puternic, mişcări bruste etc..

Locaţia va putea fi vizitată în data de 29 iunie 2019 (sâmbăta) în intervalul orar specificat(începând cu ora 10), sub rezerva vremii favorabile.

Locaţia exactă (diferită de cel al evenimentului PICK U) va fi transmisă pentru acele persoane care-şi exprimă intenţia de participare prin completarea formularului de înscriere. Datele solicitate în formular ne servesc pentru o bună comunicare cu dvs și nu vor fi folosite în scopuri neautorizate de dvs.

Detaliile specifice vi le vom furniza pe calea e-mail-ului și prin telefon.
Vă puteţi înregistra participarea la evenimentul nostru completând formularul de înscriere din această pagină.

Vă aşteptăm cu drag!

Iată câteva păreri despre evenimentele Lavandair anterioare.

Ioana-Adriana I. G. – „O experienţă inedită … cu siguranţă lavanda a urcat în topul preferinţelor mele …Vom reveni cu drag şi altă dată … Până atunci casa noastră este înmiresmată … mulţumim”

Irene S. – „Minunat loc pentru relaxare, eu l-am numit „colţ de rai” ”

Ralu L. – „Multumim pentru aceasta zi minunata!”

Ana-Maria V. – „Multumim pentru ca ne-ati facut ziua speciala! Mult succes si felicitari! Jos palaria!”