Pick Your Oil

Formular de înscriere

VEZI REGULAMENT

Am citit REGULAMENTUL alăturat şi sunt de acord cu acesta. Am luat la cunoştinţă că evenimentul va incepe in 30.06.2018 la ora 10(obligatoriu)


Sunt de acord ca adresa de mail de mai sus să fie folosită în vederea anunţării unor evenimente sau campanii publicitare viitoare.Doresc ca datele mele de mai sus să fie şterse din baza de date Lavandair după finalizarea evenimentului.

Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

Într-o lume în care greu poți avea încredere în ceea ce cumperi, majoritatea mâncării ne mai fiind curată, când majoritatea produselor sunt contrafăcute sau cel puțin “îmbunătățite”, dacă sunteți pasionat/ă de lavandă sau de uleiuri esențiale, Lavandair vă invită la un eveniment tip workshop.

Cu această ocazie chiar dvs puteți face parte din procesul de obținere al prețiosului ulei esențial de lavandă. Acest eveniment se va ține pentru un cerc restrâns de persoane, la care dvs puteți participa chiar cu perechea sau familia dvs.

Numărul de participanți la o sesiune de workshop va fi limitat de volumul uleiului esențial obținut dintr-o sarjă de distilare.

Workshop-ul se va organiza în cursul zilei de sâmbătă, 30.06.2018, începând de la ora 10, durata sesiunii fiind de 3-4 ore, sub rezerva vremii favorabile (dacă va ploua, workshopul se amână pe duminică)

Cui ne adresăm?

Ne adresăm celora care:

 • sunt pasionați de uleiurile esențiale în general și de cea de lavandă în special,
 • cei care ar dori să fie părtaşi la obținerea uleiului lor esențial de lavandă,
 • cei care doresc să treacă printr-o astfel de experiență aproape de natură.

La ce vă veţi putea aştepta?

Prețul participării la workshop este de 150 RON (pentru 1 persoană individuală, pentru 1 cuplu sau pentru 1 familie)

Prețul cuprinde:

 • Veți putea participa activ la obținerea uleiului esențial de lavandă propriu, adică din florile culese de dvs, la fața locului se va distila uleiul esențial de lavandă și se va obține și apa florală, pe care le veți putea lua acasă (1 sticluță de ulei esențial de lavandă de 10 ml + 1 flacon de apă florală de lavandă) și așa veți avea siguranța a ceea ce folosiți. Ceea ce trebuie să știți este că uleiurile esențiale, pentru a căpăta mirosul specific consacrat, mai au nevoie de o perioadă de maturare, care poate avea loc chiar la dvs acasă.
 • Vă veţi putea culege florile cu mâna dumneavoastră cu ustensilele de tăiat asigurate de noi. Deoarece florile bune pentru ulei nu mai sunt așa de decorative, fiecărui participant înregistrat asigurăm un buchet de lavandă uscată decorativă!
 • Veţi avea posibilitatea să degustați și să consumați bunătăţi dulci care au în componenţa lor această plantă minunată iar pe amatorii de lucruri sărate, îi așteptăm cu sărățele.
 • În perioada distilării, în timpul de așteptare, vom putea crea împreună diverse articole handmade din lavandă(pe care le veți lua acasă) și vom putea povesti despre studiile științifice care s-au realizat asupra uleiului și despre beneficiile pe care le poate aduce aceasta în viața dvs.
 • Plus o surpriză.

Pentru doritori, standul Lavandair va sta la dispoziție cu produsele specifice pe bază de lavandă, complementare uleiului esențial și apei florale, ca și:

 • perne aromatice
 • odorizante de maşină şi dulap cu ulei esenţial
 • difuzoare de ulei esenţial
 • săculeţe aromatice etc.

acestea însă nu sunt incluse în prețul achitat de 150 RON.

Regulament – Reguli si conditii de participare

Accesul la workshop se va face strict pe baza înscrierii anterioare și achitarea taxei de participare în contul bancar specificat în mail-ul de confirmare. Dovada plăţii va trebui să o trimiteţi pe mail la contact@lavandair.ro.

Achitarea taxei de participare se va putea face până cel târziu vineri, 29.06.2018. Prin achitarea taxei de participare, vă rezervați locul pentru workshop. În cazul în care dintr-un motiv obiectiv workshopul nu se va putea ține, ne angajăm să vă virăm integral banii achitați înapoi în prima zi lucrătoare. În cazul în care nu veţi putea participa la workshop din diverse motive, la înapoierea banilor vom reţine un commision de 10% adica 15 lei.

Numărul de participanți fiind condiționat de volumul de ulei esențial obținut dintr-o sarjă, nu vom putea primi participanţi neînregistrați.

Copii pot participa la eveniment sub stricta supraveghere a cel puţin al unui adult insoţitor care va fi direct răspunzător de integritatea acestora. Este strict interzisă înmânarea către copii mici a ustensilelor de tăiat.

Este interzisă ruperea ramurilor şi a tijelor florale cu mâna, întrucât aceste acţiuni pot duce la compromiterea plantelor.

Vă atragem atenţia că lanul de lavandă atrage albinele. În cazul în care ştiţi că sunteţi alergici la întepătura de albină, să aveţi asupra dumneavoastră SERUL ANTIDOT pe care obisnuiţi să-l folosiţi. Din experienţa noastră albinele din lanul de lavandă nu atacă dacă nu sunt deranjate de miros puternic, zgomot puternic, mişcări bruste etc..

Locaţia va putea fi vizitată în data de 30 iunie 2018 (sâmbăta) în intervalul orar specificat(începând cu ora 10), sub rezerva vremii favorabile.

Locaţia exactă (diferită de cel al evenimentului PICK U) va fi transmisă pentru acele persoane care-şi exprimă intenţia de participare prin completarea formularului de înscriere. Datele solicitate în formular ne servesc pentru o bună comunicare cu dvs și nu vor fi folosite în scopuri neautorizate de dvs.

Detaliile specifice vi le vom furniza pe calea e-mail-ului și prin telefon.
Vă puteţi înregistra participarea la evenimentul nostru completând formularul de înscriere din această pagină.

Vă aşteptăm cu drag!

Iată câteva păreri despre evenimentele Lavandair anterioare.

Ioana-Adriana I. G. – „O experienţă inedită … cu siguranţă lavanda a urcat în topul preferinţelor mele …Vom reveni cu drag şi altă dată … Până atunci casa noastră este înmiresmată … mulţumim”

Daiana I. – „Un eveniment foarte bine organizat, lavanda e splendidă, felicitări celor implicaţi! Ne-am simţit excelent”

Irene S. – „Minunat loc pentru relaxare, eu l-am numit „colţ de rai” ”

Rodica G. – „Foarte bine organizat PickU (inclusiv EcoWc in plin camp). Lavanda – un vis, produse deosebite, prezentare profesionala, amabilitate, disponibilitate la oferirea oricăror informaţii despre lavandă şi produse. Felicitări!”

Yvette A. – „Este un loc relaxant, aromat…. ceva altceva unde ne-au întâmpinat oameni drăguţi cu mici sfaturi despre cum culegem lavanda, ce beneficii are pentru sănătatea noastră, cum să facem suc de lavandă şi biscuiţi cu gust de lavandă….cum am spus, ceva altceva”

Ralu L. – „Multumim pentru aceasta zi minunata!”

Ana-Maria V. – „Multumim pentru ca ne-ati facut ziua speciala! Mult succes si felicitari! Jos palaria!”