Agăţaţi odorizantul în dulapul cu haine şi hainele dumneavostră vor acumula mireasma mângâietoare al lavandei.

Lasaţi deschisă uşa dulapului ori de câte ori simţiţi nevoia îmbrăţişării suave al miresmei de lavandă. Va fi o placere relaxantă să petreţi timp în camera cu dulapul de haine.

De ce să inhalam diferite mirosuri artificiale care nu ştim ce efect vor avea pe termen lung asupra sănătăţii noastre şi a familiei noastre?

Aşezaţi odorizantul cu ulei esenţial de lavanada 100% natural în camera de baie şi veţi constata inutilitatea odorizantelor artificiale.

Trafic, aglomeraţie, stres şi nervi încordaţi la limita suportabilităţii? 

Lucrurile nu sunt bune sau rele. Ele sunt precum le percepem noi. Ori lavanda, prin proprietăţile sale relaxante, ne poate ajuta să percepem lucrurile stresante într-un mod mai putin tragic.

Aşezaţi odorizantul cu ulei esenţial de lavanada 100% naturală în maşina dumneavostră iar mireasma relaxantă vă acompania oriunde v-aţi deplasa.

Pentru participarea la tombola de 1 Martie completaţi formularul de mai jos.

Ne pare rău dar conform regulamentului de mai jos înscrierile pentru tombolă se puteau face doar pana la data de 01.03.2018 ora 12. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Prin completarea formularului de mai sus, sunteţi de acord să participaţi la tragerea la sorţi din data de 1 Martie 2018 în urma căreia vor fi extrase trei sticlute de „Odorizant cu ulei de lavandă 100% natural -5ml”. Tragerea la sorţi se va face prin intermediul site-ului random.org, iar rezultatul va fi publicat pe pagina de facebook Lavandair (www.facebook.com/Lavandair). Caştigătorii vor fi anunţaţi telefonic şi prin adresele de mail cu care s-au înscris în concurs, iar odorizantele câştigate vor fi trimise la câştigători prin intermediul Postei Române.

Data limită de înscriere pentru tragerea la sorţi este 1 Martie 2018 ora 12:00