Garanţie

Doborâtoare de dubii

Produsul ales nu vi se potriveşte? Nici o problemă!

Întrucât mulţumirea clientului este pe primul plan, Lavandair acordă garanţie de returnare a banilor în cazul în care dumneavoastră nu sunteţi pe deplin mulţumit(ă) de efectul sau calitatea produselor cumpărate. Mai mult, noi vom prelua şi cheltuielile de returnare a produsului.

În cazul returnării produselor nu solicităm explicaţii din partea dumneavoastră. Trebuie doar să ne returnaţi produsul achizitionat în termen de 30 de zile, în ambalajul original, fără să prezinte deteriorări, pete sau semne de utilizare necorespunzătoare, însoţit de bonul fiscal sau factura fiscală iar noi vă vom returna contravaloarea acestuia fără a percepe penalităţi suplimentare.

Iar dacă Garanţia Doborâtoare de Dubii nu v-a convins,  mai avem ceva! …

  • În ţară, oferim transport gratuit, în cazul comenzilor de peste 200 lei.
  • Pe teritoriul administrativ al Timişoarei oferim transport gratuit iar livrarea se face în maxim 24 ore în cazul comenzilor plasate în perioada Luni-Vineri 9-18.
Doresc să pun o întrebare
Doresc să văd oferta Lavandair

Mai aveţi dubii? Iată trei argumente în plus care susţin seriozitatea ofertei noastre.

  • Serviciile Lavandair sunt clasate pe Facebook, de către clienţii şi susţinătorii noştri la 5 stele. Nu ne putem permite să dezamăgim câteva mii de persoane.
  • In spatele brandului Lavandair este situată o persoană juridică asupra căruia pot acţiona toate parghiile legii. Nu ne dorim să fim amendaţi pentru neseriozitate.
  • Nu în ultimul rând satisfacţia clientului este prima dintre valorile noastre autoimpuse. Mulţumirea clientului este ţinta şi motorul activităţii noastre.

… şi încă ceva! 

Mai jos găsiţi câteva păreri ale clienţilor care au onorat cu încrederea lor serviciile Lavandair. Dumneavoastră ne acordaţi încredere?

Aura P. – Ploiesti

Exceptional difuzorul de aromaterapie Zen de la Lavandair ! O ocazie deosebita de a-l cumpara de pe piata romaneasca – si la un pret extrem de avantajos. Caut de multa vreme asa ceva. Iar uleiul esential de lavanda … o poezie, se dezvaluie surprinzator intr-un buchet de arome policrome, delicate si seducatoare. Si ca sa amintesc si un detaliu mai tehnic, uleiul a trecut cu brio „testul petei pe hartie” … si exista si cromatograma pentru el ! Aceeasi calitate exceptionala pentru apa florala de lavanda. Ce surprize minunate ! Foarte incantata si de promptitudinea in preluarea comenzilor si de detaliile oferite cu multa eleganta si acuratete. Voi reveni, de acum sunt clienta Dvs. Multe multumiri Lavandair, cu drag 

Melissa L. – Satu Mare

Doresc sa va multumesc pentru uleiul de lavanda. Au fost suficiente doar cateva picaturi pentru o baie de relaxare. Inchizi ochii si crezi ca esti intr-o ” gradina de lavanda”. Miros puternic si persistent. Iar pernele sunt superbe! Dorm cu ele in brate. Multumesc mult , mi-ati facut viata mai frumoasa!

Ancuta P. – Timisoara

Am cumparat un difuzor de aromaterapie Zen pentru mama mea care suferea de insomnie. Adomea greu si se trezea de 4-5 ori pe noapte. Citisem undeva ca aroma de lavanda ajuta in afectiuni de tulburare a somnului. De cand foloseste acest aparat, mama mea reuseste sa adoarma mai repede, sunt nopti cand nu se trezeste de loc sau se trezeste maxin o data, dar calitatea somnului este incomparabil mai buna. Cu aparatul la intensitate minima, aroma de lavanda umple camera in cateva minute, iar gratie temporizatorului acesta se opreste dupa aproximativ 30 de minute. Nici nu e nevoie sa functioneze mai mult. Prin urmare o poti porni inainte de culcare si apoi poti dormi linistita ca aparatul se va opri automat. In timpul functionarii se aude un barait incet care nu este deranjant. Daca insa este dat la intensitate maxima acest barait devine mai pronuntat. Despre uleiul primit cu aparat nu pot sa spun decat de bine. Aroma si calitatea sunt ca a celor de firma (Dottera, Young living etc) dar pretul este muuult mai accesibil. Nu pot decat sa-l recomand. La final, doresc sa-i multumesc intregii echipe Lavandair, pentru promptitudinea si profesionalismul cu care au onorat comanda ( fiind din Timisoara, am primit coletul chiar in ziua comenzii), pentru indrumarile primite si nu in ultimul rand pentru telefonul de follow up la cateva zile de la comanda prin care s-au interesat daca sunt multumita de produsul achizitionat. Am ramas de-a dreptul impresionata. Sunt prea putini comerciantii care se mai intereseaza de soarta ta dupa ce ti-au luat banii. Multumesc Lavandair!