Prezentare Aromaball

Prezentare Curcubeu

Prezentare Aruna

transport gratuit
 • Transport gratuit în ţară pentru comenzi de peste 200 lei
 • Transport gratuit în Timişoara

 • aria de deservire –  Unele difuzoare cu ultrasunete sunt destinate pentru a umidifica/aromatiza aerul din jurul utilizatorului, iar altele, de capacitate mai mare, pot aromatiza toată încăperea
 • protecţia la lipsa apei – Principala funcţie a difuzoarelor de aromaterapie cu ultrasunete este cea de umidificare. Astfel, pentru a funcţiona, au nevoie de apă. Dacă aparatul de aromaterapie nu are protecţie pentru lipsa apei şi este lăsat să funcţioneze fără apă acesta se poate deteriora.
 • cum se alimentează – Unele aroma difuzoare au adaptor pentru priza de 220V, iar altele sunt concepute să fie alimentate de la portul USB al unui laptop sau calculator, ori de la o baterie externă ori cu ajutorul unui încărcător de telefon.
 • are funcţia de iluminare ambientală? – Această funcţie este importantă mai ales dacă se doreşte utilizarea difuzorului şi ca lampă de veghe în camera copilului spre exemplu. Majoritatea difuzoarelor cu ultrasunete au încorporate LED-uri pentru a asigura un joc de lumini în timpul funcţionării, dar, la unele, intensitatea luminii emise este insuficientă pentru iluminarea camerei.
 • capacitatea rezervorului de apă – cu cât este mai mare rezervorul de apă cu atât va funcţiona mai mult umidificatorul.
 • funcţia de temporizare – această funcţie practic ajută la prelungirea timpului de difuzare şi/sau oprirea difuzorului cu ultrasunete dupa un anumit timp presetat de utilizator.
 • funcţia de redare muzică – este una dintre cele mai delicate funcţii ale unui difuzor de aromaterapie/umidificator cu ultrasunete. Afirmăm acest lucru întrucât calitatea muzicii redate depinde foarte mult de proprietăţile acustice ale aparatului de aromaterapie. În cazul unui difuzor de aromaterapie de calitate mediocră pot aparea distorsiuni ale sunetului care pot fi deranjante.
 • suport gratuit în alegerea difuzorului potrivit nevoilor dumneavoastră
 • consultaţie telefonică gratuită de până la 20 de minute privind utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale Click aici pentru înscriere la consultaţie
 • 15% reducere la viitoarele achiziţii de uleiuri esenţiale şi apă florală
 • garanţie extinsă până la 30 zile a returnării produsului în cazul în care nu sunteţi pe deplin mulţumit(ă) de achiziţia făcută, garanţie tehnică 24 luni.
 • la fiecare comandă puteţi alege două testere de uleiuri esenţiale bio din Franţa.
 • timp preţios în căutarea difuzorului potrivit
 • timp preţios în documentarea privind utilizarea în siguranţă a uleiurior esenţiale
 • vă expuneţi riscului de a utiliza uleiuri esenţiale care vă pot provoca alergii
 • celora cu probleme respiratorii care doresc să-şi ajute vindecarea beneficiind de efectele binefăcătoare ale uleiurilor esenţiale
 • celora care au înţeles că inhalarea diferitelor deodorante artificiale, pe termen lung, pot afecta sănătatea în special la copii [http://ackermancancercenter.com/blog/the-dangers-of-air-fresheners]
 • celora care doresc să împrospăteze aerul căminului familial, sau al spaţiului de lucru, cu miresme naturale
 • celora care doresc să contracareze efectele aerului uscat, din cauza încălzirii centrale, care duce la uscarea mucoasei nazale şi implicit la predispozitia la alergii şi viroze

Indiferent de scopul pentru care doriţi să achiziţionaţi un difuzor de uleiuri esenţiale pentru aromaterapie, cel mai important lucru, este să înţelegeţi că doar prin utilizarea de uleiuri esenţiale naturale şi 100% pure puteţi obţine rezultatul dorit.

De aici

Iată câteva păreri de la clenţi

Elena  

Am cumparat un difuzor Curcubeu de aproximativ o luna. Sunt foarte multumita de el. Este silentios iar jocul de lumini ma incanta de fiecare data.
De uleiul de lavanda inclus in pachet doresc sa va spun ca din punct de vedere calitativ si al efectului este comparabil (as zice identic) cu cel folosit de mine ce l-am luat de la un brand cunoscut de MLM. Pretul insa face diferenta. Cu atat mai mult cu cat prin achizitionarea difuzorului am primit reducere de 15% pe viata la toate produsele de ulei esential si apa florala comercializate de aceasta firma.
Totodata doresc sa multumesc intregii echipe Lavandair pentru atitudinea profesionista si serioasa de care au dat dovada incepand cu confirmarea comenzii si pana la telefonul de folow-up prin care s-au intersat daca a ajuns comanda si daca sunt multumita de calitatea produselor.

Aura – februarie 2018

Exceptional difuzorul de aromaterapie Zen (din sticlă şi lemn) de la Lavandair ! O ocazie deosebita de a-l cumpara de pe piata romaneasca – si la un pret extrem de avantajos. Caut de multa vreme asa ceva. Iar uleiul esential de lavanda … o poezie, se dezvaluie surprinzator intr-un buchet de arome policrome, delicate si seducatoare. Si ca sa amintesc si un detaliu mai tehnic, uleiul a trecut cu brio „testul petei pe hartie” … si exista si cromatograma pentru el ! Aceeasi calitate exceptionala pentru apa florala de lavanda. Ce surprize minunate ! Foarte incantata si de promptitudinea in preluarea comenzilor si de detaliile oferite cu multa eleganta si acuratete. Voi reveni, de acum sunt clienta Dvs. Multe multumiri Lavandair, cu drag 🙂

Ancuta – Aprilie 2018

Am cumparat un difuzor de aromaterapie Zen pentru mama mea care suferea de insomnie. Adomea greu si se trezea de 4-5 ori pe noapte. Citisem undeva ca aroma de lavanda ajuta in afectiuni de tulburare a somnului. De cand foloseste acest aparat, mama mea reuseste sa adoarma mai repede, sunt nopti cand nu se trezeste de loc sau se trezeste maxin o data, dar calitatea somnului este incomparabil mai buna. Cu aparatul la intensitate minima, aroma de lavanda umple camera in cateva minute, iar gratie temporizatorului acesta se opreste dupa aproximativ 30 de minute. Nici nu e nevoie sa functioneze mai mult. Prin urmare o poti porni inainte de culcare si apoi poti dormi linistita ca aparatul se va opri automat. In timpul functionarii se aude un barait incet care nu este deranjant. Daca insa este dat la intensitate maxima acest barait devine mai pronuntat. Despre uleiul primit cu aparat nu pot sa spun decat de bine. Aroma si calitatea sunt ca a celor de firma (Dottera, Young living etc) dar pretul este muuult mai accesibil. Nu pot decat sa-l recomand. La final, doresc sa-i multumesc intregii echipe Lavandair, pentru promptitudinea si profesionalismul cu care au onorat comanda ( fiind din Timisoara, am primit coletul chiar in ziua comenzii), pentru indrumarile primite si nu in ultimul rand pentru telefonul de follow up la cateva zile de la comanda prin care s-au interesat daca sunt multumita de produsul achizitionat. Am ramas de-a dreptul impresionata. Sunt prea putini comerciantii care se mai intereseaza de soarta ta dupa ce ti-au luat banii. Multumesc Lavandair!

Pana aici

Uleiuri esenţiale BIO din Franţa

Pentru alte informaţii ne puteti contacta la numărul de telefon 0356 – 444444