Lavandair

Despre noi…

Lavandair este un proiect de suflet, un proiect pentru sufletul dumeavoastră.

Pasiunea noastră pentru natură și inspirația din mireasma și beneficiile lavandei ne-au determinat să aducem în casa dumeavoastră produsele noastre naturale, lucrate manual, fiind menite să ofere o stare de relaxare deplină.

despre noi1

Viziunea noastră este o lume mai apropiată de natură, mai calmă, mai relaxată şi implicit mai sănătoasă.

Ne dedicăm ghidării oamenilor prinşi în agitaţia zilnică spre o viaţă mai plăcută şi mai calmă prin metode naturale, blânde: produse cu suflet … de lavandă.

Ne motivează faptul că putem oferi semenilor noștri din valorile de care beneficiem și noi prin această plantă miraculoasă.

Natura ne-a dat nouă, oamenilor, tot de ce avem nevoie, doar trebuie să le descoperim. Credem că  în lumea aceasta există soluții, doar trebuie sa le găsim. Credem în perpetuarea adevăratelor valori a căror strălucire nu încetează să dispară sub acțiunea nemiloasă a timpului. Credem că o lume mai liniștită, lipsită de stres, ne-ar face să fim mai toleranți și mai buni între noi.

Ne adresăm persoanelor prinşi în agitaţia zilnică şi care nu se mai simt confortabil în această stare. Celora care caută soluțiile naturale la disconfortul lor, şi celora care doresc să-și creeze un ambient relaxant și plăcut, sau pur și simplu iubesc frumosul.

 Ne propunem să respectăm cu stricteţe valorile autoimpuse: 

  1. seriozitatea – adică ne respectăm promisiunile făcute
  2. integritatea – spunem adevărul şi păstrăm abordarea etică
  3. respectul – adică apreciem şi preţuim clienţii, partenerii şi angajaţii noştri
  4. satisfacţia clientului – mulţumirea clientului este ţinta şi motorul activităţii noastre
  5. starea de bine al clientului – elaborăm fiecare produs cu o grijă și atenție specială, cu gândul la beneficiul şi sănătatea utilizatorului final
  6. calitate – nu facem compromis la însuşirile bune ale materialelor cu care lucrăm
  7. stil – un produs nu este suficient să fie bun, acesta trebuie să aibă şi aspect estetic distinct
  8. profesionalism – activăm pe baza unei pregătiri corespunzătoare pe care o îmbunătăţim permanent

Adoptăm soluții doar după o documentare laborioasă prealabilă, bazată pe dovezi și studii științifice, nu pe povești.
Punem accent pe detalii, deoarece acestea fac diferența.

Ne inspiră caracterul lavandei. Lavanda are multe să ne învețe. Ea atrage atenția nu prin vreo extravaganță a florilor sale ci în primul rând prin mireasmă. Apoi mirosind-o, în tăcere, în secret, iți dezvăluie și celelalte calități intrinseci ale sale: te relaxează, iți oferă o stare de bine, de încredere, te călăuzește într-un tărâm de vis, te vindecă.

Contactaţi-ne!