//Saculeti Aromatici
 • Descriere: Ai fost vreodată în Provance de Crăciun? Încearcă o călătorie imaginară pe aceste meleaguri alaturi de  bomboana aromatica Shabbz și vei  avea parte de o stare feerică la tine acasă. Iar apoi, după sărbători, pentru a putea savura această atmosferă în tot timpul anului, închide săculețul în dulapul tău de haine. Compoziție: săculeț din țesătură din bumbac 100% , culoare bej cu imprimeu floral roz cu oliv, prevăzută cu funda din dantelă de bumbac și agățătoare din bandă satinată. Conține 10 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Ai fost vreodată în Provance de Crăciun? Încearcă o călătorie imaginară pe aceste meleaguri alaturi de  bomboana aromatică Scufiţa Roşie și vei  avea parte de o stare feerică la tine acasă. Iar apoi, după sărbători, pentru a putea savura această atmosferă în tot timpul anului, închide săculețul în dulapul tău de haine. Compoziție: săculeț din țesătură din bumbac 100% , culoare roşie cu imprimeu cu motive de iarnă, cu ornament din dantelă de bumbac și agățătoare din bandă satinată. Conține 10 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Săculețul Lavander Dots, este un accesoriu la îndemână care te poate însoți oriunde, parfumându-ți natural întreaga zi. Compoziție: săculeț din țeșătură de bumbac 100% , culoare mov cu buline albe, prinsă cu bandă de organza albă. Conține 15 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Imaginaţi-vă o secundă că staţi în fotoliul cel mai comod şi ascultaţi melodia dumneavoastră preferată în timp ce vă îmbrăţişează parfumul inegalabil al florilor de lavandă. Care ar fi această melodie? Compoziție: săculeț din țeșătură de bumbac imprimat, cu flori de lavandă, prevăzută cu fundiţă din dantelă de bumbac prinsă cu bandă albă satinată. Conține 15 g floare de lavandă uscată.* Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Descriere: Săculețul Nobila este mini accesoriul aromatic distins care prin mireasma sa delicată îți conferă o stare de bine iar încăperii tale clasă. Compoziție: săculeț din țeșătură tip stofă in+lână , culoare gri-lila, prevăzută cu dantelă de bumbac și un mini mulaj de ipsos cu model floral, prinsă cu bandă satinată lila. Conține 15 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Descriere: Săculeț combinat cu model lavandă, destinat iubitorilor de stil Vintage, stilul timpurilor de altădată.

  Compoziție: săculeț din combinație de țeșături de bumbac 100% , culoare mov cu alb, prevăzută cu dantelă de bumbac și prinsă cu bandă mov închis. Conține 15 g floare de lavandă uscată.

  * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.

 • Descriere: Ai fost vreodată în Provance de Crăciun? Încearcă o călătorie imaginară pe aceste meleaguri cu ajutorul săculețului aromatic Shabby Chic și vei vei avea parte de o stare feerică la tine acasă. Iar apoi, după sărbători, pentru a putea savura această atmosferă în tot timpul anului, închide săculețul în dulapul tău de haine. Compoziție: săculeț din țesătură din bumbac 100% , culoare bej cu imprimeu floral roz cu oliv, prevăzută cu funda din dantelă de bumbac și agățătoare din bandă satinată. Conține 10 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Descriere: Săculețul chic Vintage Dots în stilul timpurilor de altădată, este un accesoriu la îndemână care te poate însoți oriunde, parfumându-ți natural întreaga ziuă. Compoziție: săculeț din țeșătură de bumbac 100% , culoare gri cu buline albe, prevăzută cu dantelă de bumbac și prinsă cu bandă mov închis. Conține 15 g floare de lavandă uscată. * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.
 • Saculeti aromatic Contemporana
  View Cart
  Evaluat la 5.00 stele din 5

  Descriere: Săculeț mov uni, destinat iubitorilor de culori intense, electrice, cu stil simplu și contemporan.

  Compoziție: săculeț din țesătură de bumbac 100% de culoare mov, prinsă cu bandă satinată si bandă carouri mov. Conține 15 g floare de lavandă uscată.

  * Atenție! Culoarea produselor poate fi ușor diferită de cea reală datorită setărilor de luminozitate ale dispozitivului dvs.