Home/Perne Aromatice
 • Perna aromatică Vis de lavandă a fost inspirată de imaginea lanului de lavandă în care sute de fluturi pluteau în mireasma inconfundabilă. Cu această pernă aromatică oferiţi-vă posibilitatea şi lăsaţi-vă purtaţi de aripile imaginaţiei pornind într-o călătorie în lumea viselor cu adevărat odihnitoare.
 • Perna pentru aromaterapie Remember Summer
  Apă, mare, valuri, soare, flori! Acestea sunt elementele la care ne duce gândul această pernă aromatică cu imprimeu văratic, vesel. Dacă dorești să ai parte de o atmosferă veselă și relaxantă, ca din vacanța de vară, și în zilele mohorâte de toamnă-iarnă, perna aromatică Remember Summer cu aroma sa de lavandă e accesoriul tău ideal.
 • Perna aromatica cu lavanda Remember Summer
  Trece vara? Ce contează, cu perna aromatică Mini Remember Summer atmosfera relaxantă de vară îți rămâne mereu alături. Ca să-ți fie de bine, lavanda încorporată în pernă este responsabilă pentru parfum și destinderea ta. Varinata Mini are dimensiunea 30x30 cm.
 • Destinat iubitorilor aromei de lavandă și al stilului clasic, elegant. Perna aromatică Evita, realizată din damasc 50% bumbac 50% PE de culoare bej-pistruiat și prevăzută cu bias alb, se remarcă prin calitatea materialului din care este confecționată husa respectiv simplitatea și acuratețea liniilor sale. Modelul de pernă aromatică Evita se poate potrivi ușor, aducând un aer proaspăt de lavandă oricărui ambient.
 • Perna aromatică cu motive de majolică în culori de albastru cobalt, considerat simbolul înțelepciunii și loialității, este destinată persoanelor elegante, cărora le place diversitatea în formă structurată. Prin cromatica contrastantă, aceasta oferă o pată de culoare oricărei încăperi. Perna aromatică Majolica poartă în ea mireasma de la cca 300 fire de lavandă, care ajută sistemul nervos să se relaxeze și asigură un somn de calitate. Între imprimeul pernelor poate exista o mică diferență, una față de alta.
 • Îți plac turtele dulci? Cu acest model de pernă aromatică cu lavandă îți poți aduce aminte de clipele dulci ale copilăriei, de sărbătorile feerice de odinioară petrecute alături de cei dragi și vei simți mireasma calmului plutind în aer.
 • Pentru cei pasionați de bogăția culturii orientale, perna aromatică Oriental vine în culori calde, vii și vibrante, cu motiv floral luxuriant și vă va învălui într-o mireasmă subtilă și inconfundabilă de lavandă. Aroma de lavandă încorporată, pe lângă răsfățul olfactil, vă ajută să aveți parte de relaxare și de somn sănătos.
 • Perna aromatică Lavender Country completează perfect un ambient unde elementele dominante sunt lemnul, piatra naturală sau fierul forjat. Acest model, cu husa exterioară confecționată din 100% in subțire, este destinat iubitorilor de produse confortabile și stil cât mai natural. Spatele pernei este uni și are culoarea inului natur. Mireasma de lavandă declanșată la atingere reprezintă un plus inedit și inconfundabil, care îți induce o atmosferă de calm și te relaxează.
 • Nu se poate Crăciun fără floarea sezonului! Prin culorile contrastante și vii de roșu și verde vei obține nu numai un element de decor perfect pentru sărbători, dar prin aroma lavandei vei aduce armonie și calm în sufletele voastre. Apoi, chiar dacă sărbătorile trec, acest accesoriu aromatic te va ajuta să  prelungești această stare de spirit pe tot restul anului.
 • Reducere!
  Perna pentru relaxare Exquisite
  O pernă aromatică exclusivă, cu model baroc în nuanţe neutre, pentru persoane delicate, rafinate şi cu gusturi alese. Lavanda încorporată, prin proprietățile compușilor săi, ajută la redobândirea unei stări de calm, relaxare și echilibru interior. Dacă ați avut cumva până acum probleme de somn, ele vor ține de domeniul trecutului.
 • Perna de calatorie umpluta cu inflorescentă de lavanda
  Calatoriile lungi fie ele cu masina, trenul, sau avionul ne solicita din plin rabdarea. Pentru ca perioada petrecuta in mijloacele de transport sa fie cat mai placuta cu putinta, am creat special pentru dumneavoastra pernele de calatorie  So Sleepy. Aceste perne minunate prin forma lor ergonimica, pe langa faptul ca va ajuta sa va relaxati in timpul calatoriei, va alinta si cu mirosul ei fin, relaxant si terapeutic al lavandei. În plus, o puteți folosi și la lecturi având parte de dublă relaxare.  
 • Perna cu lavanda Happy Fall
  Vă aduceţi aminte cu plăcere de acele zile senine de toamnă din copilarie, când jucându-vă printre frunzele aurii soarele vă îmbrăţişa timid cu razele sale suave? Perna aromatică Happy fall, prin culorile sale calde, reaminteşte aceste clipe de neuitat, iar lavanda încorporată, prin proprietățile compușilor săi, ajută la redobândirea unei stări de calm, relaxare și echilibru interior. Dacă ați avut cumva până acum probleme de somn, ele vor ține de domeniul trecutului. Perna vă poate răsfăţa cu mireasma ei între 6 şi 9 luni în funcţie de condiţiile de utilizare. Acest răsfăţ vă costă  0,33-0,16 lei zilnic. Dumneavoastră decideţi dacă meritaţi acest răsfăţ.  
 • În condiții de încordare și de stres, aroma lavandei vine ca și bula de aer celui aflat sub apă. Vă ajută să supraviețuiți momentelor dificile, să aveți parte de relaxare și de un somn sănătos. Perna aromatică Aquacomb, cu cromatica revigorantă de turcoaz, a fost realizată cu gândul la iubitorii de simetrii și de forme geometrice.
 • perna aromatica flori de maci
  V-am adunat vibraţiile, culorile şi aroma verii în această pernă aromatică. De fiecare dată, când o îmbrăţişaţi, vă va încânta cu mireasma ei inconfundabilă şi relaxantă. Închizând ochii, vă veţi simţi în mijlocul unui câmp înflorit de lavandă şi maci, unde florile catifelate vă mângâie suav  sub cerul roşiatic al apusului de soare. Dacă până acum aţi avut probleme cu somnul, acum perna aromatică vă va ajuta să aveţi parte de somnul de frumuseţe mult dorit. Aroma lavandei relaxează sistemul nervos central, permiţând un somn adânc şi odihnitor.
 • Vă aduceţi aminte cu plăcere de acele zile senine de vară, când savurand racoarea valurilor, soarele vă îmbrăţişa timid cu razele sale suave? Perna aromatică Marin, prin culorile si tematica sa, reaminteşte aceste clipe de neuitat, iar lavanda încorporată, prin proprietățile compușilor săi vă ajută la redobândirea unei stări de calm, relaxare și echilibru interior. Dacă ați avut cumva până acum probleme de somn, ele vor ține de domeniul trecutului. Perna vă poate răsfăţa cu mireasma ei între 6 şi 9 luni în funcţie de condiţiile de utilizare. Acest răsfăţ vă costă  0,33-0,16 lei zilnic. Dumneavoastră decideţi dacă meritaţi acest răsfăţ.  
 • Reducere!
  Visul fiecărei fetiţe este să devină o prinţesă frumoasă care să zburde fericită pe un câmp cu flori într-o zi însorită de vară. Perna Little Princess, cu ajutorul florilor naturale de lavandă din componenţa sa, o poate ajuta pe micuţa dumneavoastră minune, să aibe un somn lin, asemenea frumoasei adormite, iar poveştile imaginaţiei de peste zi să devină o realitate frumoasă în timpul nopţii. Dacă a avut cumva până acum probleme de somn, ele vor ține de domeniul trecutului. Perna, cu mireasma ei, o poate răsfăţa pe micuţa prinţesă, pe o perioadă de 6 şi 9 luni în funcţie de condiţiile de utilizare. Acest răsfăţ vă costă  0,33-0,16 lei zilnic.