Spune-i ”Te iubesc” cu un buchet de lavandă din flori deshidratate și o cutie cu cea mai fină ciocolată artizanală

De ce buchete de lavandă deshidratată?

  • 🙁 Buchetele cu flori naturale se ofilesc în câteva zile.
  • 🙂 Buchetele de lavandă deshidratată îşi păstrează aspectul câteva luni, chiar ani. 
  • 🙁 Buchetele cu flori naturale dupa ce s-au ofilit trebuiesc aruncate.
  • 🙂 Buchetele de lavandă deshidratată dacă şi-au pierdut aspectul estetic pot fi refolosite.

Cum putem refolosi buchetele deshidratate?


Desprindem florile de lavandă de pe tijele florale iar apoi le introducem in săculeţe de pânză. Aceste săculeţe apoi le putem pune în dulap între haine. Apropo! Ştiaţi că florile de lavandă nu-şi emană mirosul puternic în continuu? Pentru a obţine un miros intens de lavadă florile trebuisc frământate puţin. Astfel se explică de ce o floare uscată de lavandă miroase chiar şi dupa un an.

De ce buchete de lavandă de la Lavandair?

  • În Timişoara, Lavandair, vă aduce gratuit buchetele comandate în maxim 24h
  • Evitaţi stresul generat de aglomeraţia pieţelor de flori, găsirea unui loc de parcare, plata taxei de parcare etc. 
  • Lavandair este producător local de flori de lavadă.
  • Preţul florilor nu conţine comisioane şi taxe de transport suplimentare.

La Lavandair, suntem conştienţi că lucrurile de caliate trebuiesc făcute din materie primă de calitate. Astfel, buchetele de lavandă marca Lavandair sunt manufacturate cu multă grijă, din flori deosebit de decorative alese manual.

Buchetele au în componenţa lor fire de lavandă de un mov intens alternate de fire de lavandă albă, însoţite de un fir de trandafir deshidratat. Iar pentru ca efectul final să încânte cu adevărat, fiecare buchet este legat cu o dantelă albă.

   Buchetele de lavandă fascinează simţul estetic. Fac acest lucru, nu numai datorită simplităţii şi totodată eleganţei lor, ci şi datorita miresmei inconfundabile şi relaxante. Privind un astfel de buchet ne aducem aminte cu drag de clipele petrecute în marea de mov, de la începutul verii. În câmpul înflorit de lavandă zumzetul albinelor acompania dansul zecilor de fluturi viu colorate. Când razele apusului de soare ne mângâiau faţa, mireasma de lavandă ne fermeca şi ne transpunea parcă într-o lume lipsită de grijile cotidiene.